İkimizin Yerine 342. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 15 Ağustos Yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de 342. bölüm merakla bekleniyor. Dizi severler, İkimizin Yerine 342. bölümde neler olacağını merak ediyor. Ganga, Jagdish ile Sanchi'nin arasına girebilecek mi? İkimizin Yerine 15 Ağustos 342. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı!

İkimizin Yerine 342. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 15 Ağustos Yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Yayın Tarihi: 14.08.2019 17:17:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 342. bölümüyle ekranlara gelecek. Dizi severler, İkimizin Yerine 342. bölümü büyük bir merakla beklemeye başladı! İkimizin Yerine 342. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 342. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? Bu sorular yanıt arıyor. 

İkimizin Yerine dizisinin son bölümünde, Sanchi, Anandi'ye bir geleneği neden kendisine anlatmadığını sitemli şekilde sorar. Anandi, Sanchi'ye "oruç açtırma" ritüellerini anlatır. Sanchi, Jagdish'i kıskanır! Ganga, Jagdish ile Sanchi'nin arasını bozmuştur. Sanchi'nin annesi, Jagdish'e sinirlenir. Bu arada oruç açma ritüelleri başlar Shiv, Anandi'nin orucunu açtırırken, Jagdish gelmemiştir! Sanchi çok öfkelidir.

İKİMİZİN YERİNE 342. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İkimizin Yerine 342. bölüm fragmanı ve 342. bölümü izle seçenekleriyle birazdan sayfamızda olacak. İkimizin Yerine 342. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız.


İKİMİZİN YERİNE 15 AĞUSTOS PERŞEMBE YENİ BÖLÜM ÖZETİ

 

İkimizin Yerine 342. bölümde Jagdish artık toparlanıyor ve evine geri dönüyor. Ganga, Jagdish ile ayrılır. Bir adam, Ganga'ya türlü kötülükler düşünür. Öte yandan Sanchi, Ganga ile Jagdish'in buluşmasından rahatsız olmuştur ve Sanchi'nin annesi Jagdish'le konuşacaktır. Anandi de Jagdish'le konuşarak Ganga ile arasındaki mesafeyi korumasını ister. Jagdish, Ganga ile yaşadıklarını gözden geçirir. Sanchi ise Jagdish'i öpmeye çalışır ama Jagdish onu geri iter! Sanchi şok olur!

İkimizin Yerine dizisi 15 Ağustos Perşembe 342. bölümüyle saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında olacak iyi seyirler dileriz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR