İkimizin Yerine 350. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 23 Ağustos Cuma yeni bölümde

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 350. bölümüyle 23 Ağustos Cuma günü ekranlarda olacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 350. bölüm fragmanı ve özetini merak ediyor. İkimizin Yerine 350. bölüm fragmanı ve İkimizin Yerine 350. bölüm izle seçenekleriyle haberimizde...

İkimizin Yerine 350. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 23 Ağustos Cuma yeni bölümde
Yayın Tarihi: 22.08.2019 00:04:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de 350. bölüm heyecanı yaşanıyor! İkimizin Yerine 350. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 23 Ağustos Cuma 350. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizi severler, İkimizin Yerine 350. bölümü araştırmaya başladı. Bu soruların yanıtları haberimizin devamında...

İkimizin Yerine dizisi heyecan dolu bir bölümü daha geride bıraktı. İkimizin Yerine'nin son bölümde; Jagdish, Ganga'ya aşkını itiraf etti ve onu sevdiğini söyledi! Bu yaşananları Sanchi ve ailesi de duydu! Öte yandan Sumitra gelip Ganga'ya sert sözlerle yüklendi ve Ganga hastaneden gitti. Jagdish onun peşine giderek aşkını haykırdıktan sonra eve gelip ailesine de Ganga ile evlenmek istediğini açıkladı!

Dadisa, Jagdish'e böyle bir şeyin söz konusu olmadığını, Anandi'yi zor duruma düşürdüğünü söyleyip, evi terk etmesi halinde bir daha dönmemesi gerektiğini ve hastaneyi de bırakması gerektiğini söyledi! Jagdish, evi terk etti ve aşkını seçerek Ganga ve Manu ile birlikte uzaklara gitti!

İkimizin Yerine 350. Bölüm Fragmanı İzle




Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 350. bölümü ile 23 Ağustos Cuma günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine tutkunları heyecanla 350. bölümü araştırıyor. İkimizin Yerine 350. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız.

İkimizin Yerine dizisi 350. Bölümde Neler Olacak?

Jagdish, Sanchi ile nişanı attığından beri iki aile de karışmış durumdadır! Hele bir de Jagdish Ganga'yı seçip onunla gidince işler daha da karışmıştır. Sanchi, Jagdish'in ayrılmasının ardından acı çekmekte, ailesi de ona destek olmaktadır.

Olan yine biricik Anandi'ye olmuştur. Anandi, hem Shiv'in annesi hem de Shiv tarafından baskılanmıştır. Shiv bile Anandi'nin tersi şekilde düşünmekte ve Jagdish'i suçlamaktadır. Bakalım İkimizin Yerine 350. bölümde daha neler olacak?




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR