İkimizin Yerine 354. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 27 Ağustos yeni bölüm

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine 354. bölümüyle 27 Ağustos Salı günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine izleyicisi 27 Ağustos 354. bölüm fragmanı ve özetini izlemek için harekete geçti. İkimizin Yerine 354. bölümü izle seçenekleriyle haberimizde...

İkimizin Yerine 354. bölüm fragmanı izle - İkimizin Yerine 27 Ağustos yeni bölüm
Yayın Tarihi: 26.08.2019 11:33:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, 354. bölümüyle 27 Ağustos Salı günü izleyiciyle buluşacak. Dizi severler, şimdiden İkimizin Yerine 354. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 354. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 354. bölümde neler olacak? 

İkimizin Yerine dizisi heyecan dolu 353. bölümüyle geride kaldı! Yayınlanan son bölümde Jagdish, Sanchi'nin intihar girişimi nedeniyle MAHKEMEYE çıktı! Mahkemede Anandi, Sanchi aleyhine mi yoksa Jagdish aleyhine mi şahitlik yapacak? Shiv'in annesi, Anandi'ye mahkeme öncesi baskı yapıyor! Ganga ise Sanchi'nin yanına gidiyor. Sanchi, Ganga'ya tokat atacakken onu Shiv tutuyor! 

Anandi, mahkemede Jagdish için ifade veriyor! Anandi, Jagdish lehine şahitlik yapıp doğruları söylüyor! Ama bu işe Shiv'in ailesi ve Sanchi ne diyecek? Jagdish, hapisten kurtulacak mı?

İkimizin Yerine 354. Bölüm Özeti izle


 

İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümünde Sanchi'nin "sahte intiharı" ortaya çıkacak mı? Ailesi, Sanchi'nin oyununu öğrendikten sonra ne tepki verecek? Ama tüm bunlardan önce mahkemede doğruları söyleyen ve Jagdish lehine şahitlik yapan Anandi, Shiv ve ailesi tarafından biraz baskıya uğrayacak. Shiv ve ailesinin Anandi'ye davranışları en çok Dadisa'yı üzecek!

İkimizin Yerine 354. bölüm Fragmanı izle

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İKimizin Yerine 354. bölümüyle 27 Ağustos Salı günü saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında olacak. Dizi severler İkimizin Yerine 354. bölüm fragmanını araştırıyor. Ancak ikimizin Yerine 354. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR