İkimizin Yerine Anandi intihar mı etti öldü mü? Anandi Diziden Neden Ayrıldı SEBEBİ BELLİ OLDU

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine'de Anandi diziden neden ayrıldı? Anandi karakterini canlandıran Pratyusha Banerjee öldü mü intihar mı etti? Pratyusha Banerjee'nin diziden ayrılmasının gerçek nedeni ne? Gerçek sebep belli oldu!

İkimizin Yerine Anandi intihar mı etti öldü mü? Anandi Diziden Neden Ayrıldı SEBEBİ BELLİ OLDU
Yayın Tarihi: 9.07.2019 16:10:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'nin 303. bölümünde şok bir olay yaşandı! Dizinin Anandi'si Pratyusha Banerjee diziden ayrıldı! Pratyusha'nın diziden ayrılması İkimizin Yerine izleyicisini çok üzdü! Pratyusha Banerjee (Anandi) diziden ayrılmasının ardından ortaya pek çok iddia atıldı. Pratyusha Banerjee'nin intihar ettiği ve öldüğü, bu yüzden de dizide olmadığı iddiaları İkimizin Yerine izleyicilerini adeta şoka soktu. Peki gerçek neden ne? Pratyusha Banerjee öldü mü, intihar mı etti? 

İkimizin Yerine 303. bölümde Pratyusha Banerjee'nin yerine Toral Rasputsra diziye dahil oldu. Anandi'ler değişmesiyle İkimizin Yerine dizisinin Türkiye'den izleyicileri büyük şok yaşadı ve eski Anandi'nin neden diziden ayrıldığını araştırmaya başladı. İkimizin Yerine dizisinin Anandi'si ölmedi ve intihar etmedi! Gerçek neden Kanal 7 tarafından resmi olarak da açıklandı.

İKİMİZİN YERİNE 306. BÖLÜM - 10 TEMMUZ ÇARŞAMBA YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINLANDI! İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

İKİMİZİN YERİNE ANANDİ DİZİDEN NEDEN AYRILDI? GERÇEK NEDENİ BELLİ OLDU




İkimizin Yerine dizisinde toplam 303 bölümde rol alan Pratyusha Banerjee, Anandi karakteriyle yüreklere yerleşmeyi başardı. Anandi'nin zarifliği, sevgi dolu oluşu ve mükemmel özellikleri, dizi izleyicisini çok etkilemişti. 

Anandi karakterini canlandıran Pratyusha Banerjee, 303. bölümün ardından diziden ayrıldı. Her ne kadar öldüğü ve intihar ettiği söylense de gerçek bu değil. Banerjee, sağlık sorunları nedeniyle, yoğun set temposuna dayanamadı ve hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok yıprandı. Bu yüzden de diziden ayrılma kararı aldı. 

İKİMİZİN YERİNE YENİ ANANDİ'Sİ TORAL RASPUTRA KİMDİR?

Toral Rasputsra, 1987 de Mumbai'de doğmuştur. Ticaret koleji mezunu olan Toral Raspustra, okul yıllarında başarılı bir öğrenciydi. 2018 yılında eşinden boşanan Raspustra, 2007'de komedi dizisiyle televizyona ve oyunculuğa adım attı. Son 2 yılda Mersai dizisinde rol alan Raspustra, şimdi de İkimizin Yerine 303. bölüm ile Anandi karakterine hayat verecek. Toral Raspustra, geleneksel Hint dansları konusunda çok iddialı, güler yüzü, sevecenliği ve temiz kalpliliği ile eski Anandi'yi aratmayacak...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR