İkimizin Yerine Anandi ve Jagdish aklanabilecek mi? İftiralardan nasıl kurtulacaklar

Kanal 7'nin çok sevilen günlük dizisi İkimizin Yerine bugün 392. bölümüyle ekranlara gelecek. Dün Jagdish'in mitingi sırasında çıkan arbedenin ardından Het'in olara kumpas kurup sarmaş dolaş fotoğraflarını afiş olarak bastırması köylüleri galyana getirdi. Peki Anandi ve Jagdish aklanabilecek mi?

İkimizin Yerine Anandi ve Jagdish aklanabilecek mi? İftiralardan nasıl kurtulacaklar
Yayın Tarihi: 4.10.2019 15:30:00

İkimizin Yerine Anandi ve Jagdish aklanabilecek mi? İftiralardan nasıl kurtulacaklar? her yerde aranmaya başladı. Kanal 7'nin haftanın her gün ekranlara gelen ve reyting rekorları kıran günlük dizisi İkimizin Yerine 4 Ekim cuma günü yani bugün 342. bölümüyle ekranlara gelecek. Ancak dünkü bölümde yaşananlardan sonra Anandi ve Jagdish ne yapacak byük bir heyecanla bekleniyor. Peki dünkü bölümde neler oldu? Kısaca özetleyelim...



Bildiğiniz gibi Jagdish'in siyasete girmesi ve miting yapması Het'i çok rahatsız etti. Çünkü köylülerin Jagat'a olan sevgisi ve onu desteklemeleri Het'i çıldırtıyordu. Önce köyde Jagdish ve Anandi'nin daha önce evli olduğunu söyleyerek sansasyon yaratan Het, ikilinin durumu açıklamasının ardından b planını devreye soktu.




Ekibine Anandi ve Jagdish'in sarmaş dolaş bir fotoğrafını yaptıran Het bunu köyün her yerine astı. Bunu gören köylüler ise duruma tepki gösterdiler ve bu çirkin iftiraya inandılar. Tüm bu durumu nasıl bertaraf edeceğini bilmeyen Jagdish ise adaylıktan çekileceğini söylerken Anandi bunu anlatacaklarını söyleyerek ona karşı çıktı. Tabi Ganga da Anandi'nin haklı olduğunu söyledi. Ardından ikili önce fotoğrafın göründüğü gibi olmadığını ailelerine açıkladı. 



İkimizin Yerine 392. bölüm Anandi ve Jagdish iftiralardan nasıl kurtalacak? 

Ancak bugün yayınlanan yeni bölümde Het iftiralar devam eder ve herkesi inandırır. Durumu çözmek için gelen Şiv ise her şeyin fotomontaj olduğunu söyleyerek fotoğrafın orijinal halini köylülere polis eşliğinde gösterir. 

Het bunu reddetse de Şiv bir adım daha atar ve canlı olarak photoshopla fotoğrafın aynısını yapar. Böylelikle oyunu anlayan köylüler Anandi ve Jagdish'e inanır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR