İkimizin Yerine Ganga neden değişti? Yeni Ganga kim oldu? Gerçek adı ne

Kanal 7'nin çok sevilen günlük dizisi İkimizin Yerine'de yine bir oyuncu değişikliği yaşandı. Jagdish'in yeni aşkı Ganga değişti. Hal böyle olunca İkimizin Yerine Ganga neden değişti? Yeni Ganga kim, gerçek adı ne? çok merak edildi. Detaylar haberimizde...

İkimizin Yerine Ganga neden değişti? Yeni Ganga kim oldu? Gerçek adı ne
Yayın Tarihi: 27.08.2019 12:43:00

Kanal 7 ekranlarında haftanın her günü yayınlanan Hint dizisi İkimizin Yerine büyük bir izleyici kitlesine sahip. Ülkemizde çok sevilen dizinin senaryosuna da sürekli yeni karakterler katılıyor, bazı oyuncular değişiyor. Geçtiğimiz aylarda değişen Anandi'den sonra dizide Jagdish'in büyük aşkı Ganga da değişti. Peki İkimizin Yerine Ganga neden değişti? Yeni Ganga kim oldu? Gerçek adı ne? Detaylar haberimizin devamında...

İkimizin Yerine'de Jagdisch'in hayatına tesadüfen giren Ganga büyük mücadeleler sonucunda Jagat ile evlendi. Sanchi'nin yaptığı bütün kötülüklerle baş eden Ganga tam her şeyi yoluna koydu mutlu olacak dedik ancak dizide Ganga değişti. Hal böyle olunca Ganga neden değişti? Yeni Ganga kim çok merak edildi.




Ganga rolünü oynayan Srita Jha sözleşmesi bittiği için diziden ayrılarak yerini Sargun Mehta’ya bırakır. Yani İkimizin Yerine'nin yeni Ganga'sı Sargun Mehta oldu.

İkimizin Yerine yeni Ganga (Sargun Mehta) kimdir?

Tam ismi Sargun Mehta Dubey olan güzel oyuncu 1988 yılında Hindistan'da doğmuştur. Delhi Üniversitesi mezunu olan güzel oyuncu 1,63 boyunda 56 kg ağırlığındadır. Daha önce birçok dizide oynayan Sargun Mehta Balika Vadhu'ya Jagdish'in 3. eşi Ganga olarak dahil oldu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR