İkizler Memo Can 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 27 Nisan Kanal D

İkizler Memo Can 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D ekranlarında yayınlanan İkizler Memo Can 23. bölüm fragmanı neler olacak. 27 Nisan İkizler Memo Can son bölüm fragmanı çıktı mı?

İkizler Memo Can 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 27 Nisan Kanal D
Yayın Tarihi: 21.04.2019 00:34:00

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İkizler Memo Can yeni bölümüyle ekranlarda olacak! 20 Nisan Cumartesi akşam 19.30 da başlayan son bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicisini ekranlara kilitleyen İkizler Memo Can dizisinin yeni bölümünün fragmanı yayınlandı mı? İkizler Memo Can dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Dizinin yeni bölümünde neler olacak? Emir Berke Zincidi'nin başrolünde yer aldığı İkizler Memo Can dizisinin detaylarını sizler için araştırdık...

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İkizler Memo Can'ın yeni bölümü heyecanla bekleniyor! Dizinin 23. bölümü 20 Nisan Cumartesi akşamı izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. İkizler Memo Can dizisinin tutkunları, özellikle de çocuklar dizinin yeni bölümünü merak ediyorlar. İkizler Memocan Dizisinin 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu sorulmaya başlandı. Dizinin 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada yerini alacak. Peki dizinin son bölümünde neler yaşandı? Sizler için araştırdık.

İkizler Memo Can 23. bölüm fragmanı yayında




İKİZLER MEMO CAN DİZİSİNİN 23. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Tekgöz oyununu oynayan Bedir ortadan kaybolmuştur. Çocuklar, Bedir’in peşine düşer.  Çiğdem’in kuzeni Alya birkaç günlüğüne onlara misafir olarak gelir. 23 Nisan şenlikleri için Urfa’dan İstanbul’a gelen küçük ağa Şehmuz da malikânede misafir edilir. Alya ile tanışan ağa Şehmuz, onu çok beğenir. Mahmut eski aşkı Fahriye ile görüşür. Yaren ise Mahmut ve Fahriye’nin ilişkilerini kıskanır. Onlara engel olmaya çalışır. Osman ise Mahmut’tan kurtulmak için bu ilişkiyi destekler. Osman yolda giderken bir çanta görür. İçi ağzına kadar para doludur. Osman’ın paralarla imtihanı çok olaylı olacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR