Infiniti, Prototype 9'u Tanıtmaya Hazırlanıyor

Infiniti, Concours d'Elegance'da 70 yıl öncesinin izlerini taşıyan retro yarış aracı prototipi 'Prototype 9'u görücüye çıkaracak.

Infiniti, Prototype 9'u Tanıtmaya Hazırlanıyor
Yayın Tarihi: 16.08.2017 22:19:00

BMW ve Mercedes’in özel projelerle katılmayı planladığı Pebble Beach Concours d’Elegance, felsefesi gereği çoğu otomobil organizasyonlarından ayrılırken, klasik ve güncel yapıda modellerin yanı sıra gelecekte sokaklara çıkabilecek konsept projelere ev sahipliği yapıyor. 67 yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen organizasyon için hazırlık yapan Nissan’ın premium markası Infiniti, katılımcılarla buluşturacağı konseptle bir zaman yolculuğu vadediyor. Tasarımıyla 30‘lu yılların yarış otomobillerini akıllarımıza getiren konsept, elektrikli güç ünitesiyle değişmekte olan geleneklere ayak uyduruyor.


 
Tarihin tozlu sayfalarını günümüz teknolojisiyle buluşturan Prototype 9‘un özelliklerine baktığımızda, arka tarafa konumlandırılan motorun 148 beygir güç ürettiğini görüyoruz. Bu motor toplam ağırlığı sadece 890 kilogram olan aracı 5,5 saniyede 0’dan 100’e eriştirirken, saatte maksimum 169 kilometre (elektronik olarak sınılırlandırılmış) hıza çıkartabiliyor. Dünyanın en önemli üreticilerinin katılacağı organizasyon bu yıl her zamandakinden daha fantastik üyelere sahne olacak.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR