İnstagram Beğenileri Görünür hale getirme - İnstagram beğeni sayısı gösterme

İnstagram'da beğeniler artık gösterilmiyor. İnstagram beğenileri görünmez hale getirdi. İnstagram'da içeriklerin kaç beğeni aldığı artık görüntülenemeyecek. İnstagram kullanıcıları instagram beğeni sayısını gösterme, instagram beğenileri görünür hale getirme yöntemini araştırıyor.

İnstagram Beğenileri Görünür hale getirme - İnstagram beğeni sayısı gösterme
Yayın Tarihi: 18.07.2019 15:05:00

İnstagram, içeriklerin daha ön plana çıkması ve beğeni (like) sayılarının fazlaca baskılanmaması için Beğeni Sayılarını kaldırdı. Artık hiçbir kullanıcı, diğerinin beğeni (like) sayısını göremeyecek. Bu beğeni sayılarının yerine, bir isim ve diğerleri ifadesi yerini alacak. İnstagram kullanıcıları, bu değişikliği tepkiyle karşıladı ve beğenilerin tekrar eskisi gibi gözükmesinin yolunu araştırmaya başladı.

İnstagram'da beğeni sayılarının gözükmemesi Kullanıcıların tepkisiyle karşılandı. İnstagram kullanıcıların büyük bir çoğunluğu, instagram like sayılarının gözükmesini istiyor. Artık bu saatten sonra İnstagram'da beğeni sayısı yerini, bir isim ve diğerleri butonlarına bırakacak. 


İNSTAGRAM BEĞENİ SAYISI GERİ GETİRME - İNSTAGRAM BEĞENİ SAYISI GÖRME 

İnstagram platformu, beğeni sayılarının gözükmesini artık kaldırdı. Maalesef, İnstagram'da beğeniler hiçbir şekilde görüntülenemeyecek, bunun kullanıcı yöntemiyle geri getirilmesi de mümkün gözükmüyor. 

İnstagram beğeni satın almak için Tıklayınız




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR