İnstagram Facebook ve Whatsapp ne oldu? Resim Yükleme sorunu Upload kesintisi

İnstagram, Facebook ve Whatsapp resim yükleme sorunu nasıl çözülüyür. Facebook ve İnstagram neden fotoğraf yükleyemiyorum. Sosyal medyaya ne oldu. türkiye'de video yüklemek ve resim yüklemek neden yavaş? İşte o sorun.

İnstagram Facebook ve Whatsapp ne oldu? Resim Yükleme sorunu Upload kesintisi
Yayın Tarihi: 14.03.2019 00:54:00

Facebook, İnstagram ve Whatsapp fotoğraf gönderme sorunu. Türkiye'de Upluad bir problem mi var yoksa dünya geneli sorun halen devam mı ediyor sizler için derledik. Tüm dünyada 13 Mart tarihinde başlayan Facebook, İnstagram ne oldu sorunu ne cevabı belli oldu.

İnstagram, Facebook ve Whatsapp ne oldu?

İnstagram, Facebook ve Whatsapp ne oldu? Tüm Türkiye'de 14 Mart tarihinde de instagram fotoğraf yükleme, instagram video yükleme problemi devam ediyor. Özelikle en çok kullanılan instagramda yazı gelmiyor. Ancak bu problemde sadece Türkiye değil, dünya üzerinde bir problem gibi görülüyor.


İnstagram upload, resim yükleme problemi?

İnstagram'a şu an itibariyle ilk defa bu kadar uzun bir problemle karşıyayız. 14 Mart Turkcell ne oldu, Vodafone ne oldu ve Türk Telekom ne oldu soruları da cevap buldu. hiç bir operatörde bir problem yok. En çok gelen sorular Türkiye'de internet problemi mi var sorunu ancak bu problemlerin hiç biri Türkiye'de değil dünya genelinde bir problem.

Facebook ne zaman geri gelecek?

Aynı problemlerin biride Facebook'ta mevcut. Peki Facebook neden upload yapılmıyor. Facebook neden çöktü sorununu dünya geneli problemiyle bir tutabiliriz. Herhalde 3 siteye ve uygulamaya aynı anda bir saldırı yada yıllık bir bakım olacağı konuşuluyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR