İpek Açar ve Alper Kömürcü dünyaevine girdi

Usta sanatçı Kayahan'ın eski eşi İpek Açar, iki yıldır birlikte olduğu Alper Kömürcü'yle dün akşam evlendi. Şık bir törenle dünyaevine giren İpek Açar'ın yeni eşi Alper Kömürcü kimdir? çok merak edildi. Detaylar haberimizde...

İpek Açar ve Alper Kömürcü dünyaevine girdi
Yayın Tarihi: 14.09.2019 10:34:00

İpek Açar ve Alper Kömürcü dün akşam Beylerbeyi'ndeki Bosphorus Palace Hotel'de evlendi. 2017 yılından bu yana süren birlikteliklerini evlilikle taçlandıran İpek Açar ve Alper Kömürcü'yü aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. 

2015 yılında eşi Kayahan'ı kaybettikten sonra 2017 yılında gönlünü Alper Kömürcü'ye kaptıran İpek Açar düğünde tasarım bir gelinlik giyerken, damat bey de Levon Kordonciyan imzalı bir damatlık tercih etti.

Ünlü çiftin nikah şahitliğini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Süleyman Soylu'nun eşi Hamdiye Soylu, Levon Kordonciyan ve İlker Kömürcü üstlendi.



İpek Açar'ın Kayahan'dan olan kızı Aslı Gönül de eğitim gördüğü Londra'dan düğün için gelerek annesini mutlu gününde yalnız bırakmadı. 


BALAYI LONDRA'DA

Düğün sonrası açıklama yapan mutlu çift çok mutlu olduklarını söylerken, balayı için de birkaç günlüğüne de Londra'ya gideceklerini söylediler. Düğünün ardından en çok merak edilen detay ise İpek Açar'ın yeni eşi Alper Kömürcü kimdir? sorusu oldu. İşte Kömürcü'nün bilinmeyenleri...



ALPER KÖMÜRCÜ KİMDİR?

İpek Açar'ın eşi Alper Kömürcü de kendisi gibi müzisyen. 1980 yılında Ankara'da doğan Kömürcü, 1991 yılında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü'nü kazandı. Ardından Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'ne burslu olarak girmeye hak kazandı. Bir süre eğitimine ara veren Alper Kömürcü, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı yüksek lisans programını kazandı ve master yaptı.

Türkiye'nin önde gelen prodüktörleri İskender Paydaş'ın ve Cihan Sezer'in asistanlığını yaptı. Birçok albümde besteci, söz yazarı ve aranjör olarak bulundu.  2011 yılında 19. Altın Güvercin Beste Yarışması'nda En İyi Beste ve En İyi Aranjör ödüllerini kazandı. 2014'ün Mart ayında ilk solo albümü MAT'ı çıkarttı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR