İpek Açar'ın evleneceği Alper Kömürcü kimdir? Kaç yaşında

2 yıldır birlikte olan İpek Açar ve Alper Kömürcü'den güzel haber geldi. 13 Eylül 2019'da nikah masasına oturacak çiftin hayatı çok merak edildi. Herkes Alper Kömürcü kimdir? sorusuna yanıt aramaya başladı. Biz de sizler için bu konuyu araştırdık bulduk.

İpek Açar'ın evleneceği Alper Kömürcü kimdir? Kaç yaşında
Yayın Tarihi: 20.08.2019 09:22:00

Duayen sanatçı Kayahan'ın ölümünden sonra zor günler geçiren eşi İpek Açar, kendini toparlamaya başladıktan sonra Alper Kömürcü ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 2 yıldır birlikte olan ikiliden bugün müjdeli haber geldi. İpek Açar ve Alper Kömürcü çifti 13 Eylül'de nikah masasına oturacak. Haliyle Açar'ın müstakbel eşi Alper Kömürcü kimdir? Kaç yaşında ne iş yapıyor? çok merak edildi. Biz de tüm bu soruları sizler için yanıtladık.




ALPER KÖMÜRCÜ KİMDİR?

Türk bestesi, aranjör ve müzisyen olarak anılan Alper Kömürcü, keman sanatçısıdır. 1980 yılında Ankara'da doğan Kömürcü, 1991 yılında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü'nü kazandı. Ardından Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'ne burslu olarak girmeye hak kazandı. Bir süre eğitimine ara veren Alper Kömürcü, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı yüksek lisans programını kazandı ve master yaptı.

Türkiye'nin önde gelen prodüktörleri İskender Paydaş'ın ve Cihan Sezer'in asistanlığını yaptı. Birçok albümde besteci, söz yazarı ve aranjör olarak bulundu.  2011 yılında 19. Altın Güvercin Beste Yarışması'nda En İyi Beste ve En İyi Aranjör ödüllerini kazandı. 2014'ün Mart ayında ilk solo albümü MAT'ı çıkarttı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR