iPhone 11'lerin Ekranı Görüntülendi

Cuma günü satışa çıkan iPhone X'in ardından Apple’ın bir sonraki modeli iPhone 11’den ilk görüntüler TechConfigurations adlı YouTube kanalında ortaya çıktı.

iPhone 11'lerin Ekranı Görüntülendi
Yayın Tarihi: 27.11.2017 12:55:00

iPhone X’in tanıtımından sonra şirket, yeni iPhone modelleri üzerine çalışmalara başlamıştı. TechConfigurations adlı YouTube kanalı Apple’ın yeni projesi iPhone 11 hakkında ilk konsept videosunu yayınladı.

iPhone X'un Apple hayranları tarafından fazlasıyla beğenilmesi fakat cihazın pek çok kusurunun da bulunması, Apple'ın gelecek yıl üreteceği iPhone modelleri için beklentileri arttırdı.

Yayınlayan videoya göre iPhone 11'in özellikleri şöyle;

iPhone 11’de ‘çentiksiz medya’ modu geliyor. Böylece herhangi bir oyun ya da medya açtığınızda iOS çentiğin ekranı bölmemesi için ekranı yeniden şekillendiriyor. 

iPhone X’te kullandığı çentiği yüzde 30 oranında küçültmüş. Cihazda yeni bir oyun açtığınızda iOS, çentiği ekrana göre düzenliyor.

6.5 inç’lik bir ekran kullanan Apple, telefonu 19.5:9 en-boy oranında QHD çözünürlükte OLED Super Retina’ya sahip şekilde tasarlamış.

iPhone X’in Plus modeli olarak düşünülebilecek olan iPhone 11’in teknik özellikleri ise Apple A12 Bionic işlemci, kamera noktasında ise arka kamerası 12MP + 12MP çift ön kamerası ise 7MP.

4 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip olan iPhone 11, IP68 ile su ve toza karşı dirençli ve metal tasarımında olacak.

Son olarak Apple’ın yeni telefonunda uzun menzilli kablosuz şarj olma özelliği de olacak. Ayrıca iPhone 11 ile birlikte kablosuz şarj cihazına 1 metre uzaklıktan iPhone’u şarj etmek mümkün olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR