İşkur 100 Bin Yeni Personel Alımı İçin İlan Açtı! İşte Başvuru Şartları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), işsizler için 2020 yılında yeni iş ilanlarını duyurdu! İşkur'da her ay, her hafta ve her gün binlerce yeni iş ilanıyla birçok vatandaşımıza iş imkanı sunuluyor. Beden işçisinden tezgahtara, muhasebe elemanından servis elemanına binlerce meslekte yüz binlerce kişiye iş...

İşkur 100 Bin Yeni Personel Alımı İçin İlan Açtı! İşte Başvuru Şartları
Yayın Tarihi: 26.01.2020 19:46:00

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), işsizler için 2020 yılında yeni iş ilanlarını duyurdu! İşkur'da her ay, her hafta ve her gün binlerce yeni iş ilanıyla birçok vatandaşımıza iş imkanı sunuluyor. Beden işçisinden tezgahtara, muhasebe elemanından servis elemanına binlerce meslekte yüz binlerce kişiye iş imkanı 2020 yılında da sürüyor. Devlet kurumlarına, özel sektöre ve pek çok alanda işgücü açığına pozitif etki eden İşkur, 2020 yılı için 100 bin'e yakın yeni personel alımları için iş ilanlarını duyurdu. Peki İşkur iş ilanlarına nasıl başvurulur, başvuru şartları nelerdir? Tüm detayları sizler için hazırladık...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 2020 yılı için binlerce yeni personel alımı için iş ilanları açmaya devam ediyor. Türkiye'de işsizliğin rekor kırdığı son dönemde, İşkur bünyesinde binlerce işsize iş ve istihdam imkanı sunuluyor. İşkur'un resmi internet adresinde de açık olarak yayınlanan iş ilanları ile binlerce işsiz iş bulabiliyor. 2020 yılı içinde de 25 günlük sürede İşkur, yeni iş ilanlarını duyurdu. Kamu ve özel sektör işyerlerinde istihdam edilmek üzere binlerce yeni personel alımı için düğmeye basıldı. Peki İşkur iş ilanlarına nasıl başvurulur? İşkur başvuru şartları neler?

İŞKUR 2020'de 100 BİN YENİ PERSONEL İSTİHDAM EDECEK

İşkur, 2020 yılı için şuan halihazırda 100 bin ve hatta daha çok sayıda personel alımı için iş ilanları yayınlamaya devam ediyor. Hem özel sektör hem de Kamu için personel alımları İşkur bünyesinde gerçekleştirilmeye devam ediyor. İşkur üzerinden şuanda 40 bin en az ilkokul mezunu personel alımı için ilan yayınlanmış durumda. Türkiye'nin 81 ilinde özel sektör - kamu personel ve işçi alımları sürüyor. KPSS'siz, en az ilkokul / lise mezunları için alımların yapıldığı İşkur'da, beden işçisinden servis elemanına, makineciden tezgahtara yüzlerce meslek dalında personel alımı gerçekleştiriliyor.

İŞKUR 2020 GÜNCEL İŞ İLANLARI

İşkur'un resmi internet adresinde güncel iş ilanları herkese açık şekilde yayınlanıyor. İşkur, her gün her saat iş ilanlarını güncelleyerek işsiz vatandaşlar ile iş imkanlarını buluşturuyor ve pek çok kişinin istihdam edilmesini sağlıyor. İşkur'un resmi internet adresinden 'İş Arayan Girişi' yaptıktan sonra "Meslek" kısmına mesleğinizi yahut iş aradığınız meslek dalını yazıyorsunuz. Aşağıdan da zaman dilimini seçerek iş ilanlarını kolaylıkla listeleyebiliyorsunuz. Tabi ki il/ilçe seçimi yaparak işi hangi lokasyonda aradığınızı da belirtebilirsiniz. 


İşkur bünyesinde paylaşılan iş ilanları ile her gün yüzlerce hatta binlerce işsiz iş bulabiliyor. İşkur iş ilanlarıyla belediye işçisi, servis elemanı, beden işçisi, makinist, tezgahtar, terzi vb. pek çok meslek dalında iş imkanlarına kolayca ulaşabilir, iş fırsatlarını en hızlı yoldan değerlendirebilirsiniz. İşkur, 2020 yılında da 100 bine yakın personel istihdamı için düğmeye basmış durumda. Tek yapmanız gereken şey İşkur'un resmi internet adresine giriş yaparak, güncel iş ilanlarını takip etmek ve iş başvurusunda bulunmak.

İŞKUR'DAN 1,5 MİLYONLUK İSTİHDAM SAĞLANDI

Daha önce İşkur'un çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, işsiz ile işvereni buluşturan ve iş imkanını ortaya koyan bir platform olan İşkur'un 2019 yılında yaklaşık 1,5 milyon işsize iş bulduğunu aktarmıştı. 

İŞKUR İŞ İLANLARINA KİMLER BAŞVURABİLİR? BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İşkur'dan iş ilanlarına başvurmak için bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlar:

- T.C Vatandaşı olmak.
- Kamu haklarından ve kamuda çalışmaktan yasaklanmamış olmak.
- Görevini ve mesleğini yapmasında sürekli engel olacak bir hastalığı/rahatsızlığı bulunmamak.
- Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlardan dolayı hükümleri bulunmamak.

Bu şartları taşıyan tüm işsiz vatandaşlar, gerek İşkur il/ilçe şubelerine bizzat müracaat ederek gerekse internette online platformdan İşkur'un resmi internet adresinden "İş Arayan Girişi" yaparak kolaylıkla İşkur İş başvurusu yapabileceklerdir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR