İŞKUR iş ilanları müjdesi! (Büro Personeli - Beden İşçisi - Temizlik görevlisi) Dolgun ücretle iş ilanı

İŞKUR bayram sonrası beklenen iş ilanı açıklaması geldi. İŞKUR Büro Personeli, Beden İşçisi ve Temizlik Görevlisi alıyor. İŞKUR'dan 2019 ilanlarına bir yenisi eklendi. Dolgun ücretle İŞKUR, Büro Personeli, Beden İşçisi ve Temizlik görevlisi alacak. İşkur yeni iş ilanları sizler için araştırdık.

İŞKUR iş ilanları müjdesi! (Büro Personeli - Beden İşçisi - Temizlik görevlisi) Dolgun ücretle iş ilanı
Yayın Tarihi: 19.08.2019 13:26:00

İŞKUR bayram sonrası beklenen iş ilanı açıklaması geldi. İŞKUR Büro Personeli, Beden İşçisi ve Temizlik Görevlisi alıyor. İŞKUR'dan 2019 ilanlarına bir yenisi eklendi. Dolgun ücretle İŞKUR, Büro Personeli, Beden İşçisi ve Temizlik görevlisi alacak. İşkur yeni iş ilanları sizler için araştırdık. 

İşkur, temizlik işçisi, büro memuru ve beden işçisi personel alım ilanları yayınladı! İşkur'dan yeni iş ilanları yayımlandı. İşkur 2019 Ağustos ayı yeni işçi alımı ilanlarında Türkiye geneli temizlik, büro ve beden işçisi alacak. İşkur, 11 bin 514 yeni personel alımı gerçekleştiriyor. Vatandaşlar da işkur temizlik, büro ve beden işçisi alımlarını araştırmaya başladı. İşkur Temizlik işçisi, beden işçisi ve büro memuru alım ilanı detayları haberimizde...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Ağustos 2019'da 11 bin 514 yeni personel alımı için ilan açtı! İşkur tarafından açılan iş ilanları vatandaşları heyecanlandırdı. 2019 Ağustos ayı itibariyle, İşkur bünyesinde, 1.775 Temizlik işçisi, 1.431 makineci ayrıca belirli sayıda büro işçisi ve beden işçisi alımları yapılacak. Başvurular Ağustos ayının 20-25'ine kadar sürüyor! Son başvuru tarihi öncesi elinizi hızlı tutarak siz de İşkur'un yeni yayınladığı Temizlik, Büro ve Beden işçisi alım ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. 2019 Ağustos ayı, İşkur iş ilanlarıyla ilgili detaylar haberimizin devamında.

İŞKUR'un resmi internet adresinde, E-Devlet veyahut İşkur hesabınız ile giriş yaparak güncel İş ilanlarına ulaşabilirsiniz. İşkur, 2019 Ağustos ayında makineci, temizlik görevlisi, büro memuru ve beden işçisi kategorilerinde binlerce alım yapacak. Peki 2019 Ağustos ayı İşkur temizlik işçisi, beden işçisi ve büro memuru iş ilanları başvuru şartları nelerdir? Başvuru nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

İŞKUR 2019 AĞUSTOS AYI İŞ İLANLARI BAŞVURU ŞARTLARI

İşkur'da 2019 Ağustos ayında açılan temizlik, büro memuru ve beden işçisi ilanları için başvurular başladı. Peki ama başvurular için adaylar hangi özellikleri/şartları taşımalı? İşkur iş ilanı başvuruları için:

- Türk Vatandaşı olmak
- 18 yaşını tamamlamış olmak
- Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar dan ve Yüz kızartıcı suçlardan mahkûm olmamak
- 22/05/2003 tarihli ve 4857 sayılı iş kanununun 30. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl sağlığı bulunmamak
- İŞKUR’a kayıtlı olmak,
- Özlük haklarından mahrum olmamak,
- Çalışmasında herhangi bir hukuki engeli bulunmamak gerekmektedir. İşkur 2019 Ağustos ayı, temizlik, büro memuru ve beden işçisi alımları için yukarıdaki "genel" şartları taşıyan adaylar başvuru yapabileceklerdir.


İŞKUR 2019 AĞUSTOS AYI TEMİZLİK, BÜRO, BEDEN İŞÇİSİ ALIMI HANGİ İLLERDE?

Türkiye geneli açılan İşkur İş ilanları için alım yapılacak iller belli oldu. İşkur, 2019 Ağustos ayı içerisinde Temizlik işçisi, Büro memuru ve Beden işçisi kategorilerinde "Diyarbakır, Erzurum, Van, Konya, Hatay, Gaziantep, Kayseri, İstanbul, Elâzığ, İzmir Şanlıurfa, Tekirdağ, Yozgat, Sakarya, Eskişehir, Balıkesir, Kocaeli, Kastamonu, Manisa, Konya, Niğde, Kırşehir, Ankara" illerinde işçi alımı yapmaktadır. 

İşkur 2019 Ağustos ayı, temizlik, büro ve beden işçisi alımlarına aşağıdaki "linkler" üzerinden ulaşabilirsiniz. Son başvuru tarihlerini kaçırmadan, E-devlet veya İŞKUR hesabınızla giriş yapıp "online" ortamda iş başvurusu yapabilirsiniz. Öte yandan il ve ilçenizdeki İşkur şubelerine giderek doğrudan iş başvurusunda da bulunabilirsiniz.

İŞKUR Temizlik işçisi Alım İlanları için;(https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4335)

İŞKUR Beden işçisi Alım ilanları için;(https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=1440)

İŞKUR Büro memuru Alım ilanları için;(https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=5852)

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR