İstanbul'da Taksiler Yarın BiTaksi ile 1 Lira

Taksi arayan yolcuların rahatça taksi bulmalarının sağlayan akıllı telefon uygulaması BiTaksi, İstanbul'daki yolcuları için büyük bir kampanya düzenleyeceğini açıkladı. BiTaksi uygulaması ile İstanbul'da taksiler 1 Lira olacak.

İstanbul'da Taksiler Yarın BiTaksi ile 1 Lira
Yayın Tarihi: 28.02.2018 12:53:00

Kampanya kapsamında, yarına özel (1 Mart Perşembe günü) BiTaksi uygulamasıyla yolculuk yapmak isteyen kullanıcılar yalnızca 1 TL ödeyecek.

30 LİRAYA KADAR OLAN ÖDEMELER 1 LİRA OLACAK

Banka, kredi kartı ya da BKM (Bankalararası Kart Merkezi) Express seçeneğiyle taksi çağıran yolcular, 30 TL'ye kadar 1 TL ödeyerek yolculuklarını gerçekleştirebilecek. 30 TL'nin üzerinde yolculuk yapan kullanıcılara ise tutar üzerinden 29 TL indirim uygulanacak

Uygulama yeni yıldan itibaren 2,6 milyon indirme sayısına ulaşmış durumda. Ayrıca 15 milyon üzerinde yolculuk yapıldığı belirtildi.



BiTaksi uygulaması nedir?
BiTaksi, yolcularla taksicileri buluşturarak hızlı ve kolay seyahat ortamı sunan bir akıllı telefon uygulamasıdır. Şehir insanı için yapılan BiTaksi ile kullanıcılar, tek tuşla olduğu yere taksi çağırabiliyor, gelen şoförün adını, puanını, taksinin plakasını ve konumunu ekranda görebiliyor. İster nakit ister kredi kartı veya BKM Express ile ödeme seçeneğine sahip olan BiTaksi kullanıcıları, varış noktasını belirleyebiliyor, yolculuk sonunda şoföre puan verebiliyor ve yolculukla ilgili yorum yazabiliyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR