İstanbullu Gelin 72. bölüm fragmanı yayınlandı! Boran erkekleri kardeşlik sarhoşu

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 72. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Dilara ve Adem'in bebeğinin doğumuyla herkesin mutlu olduğu bölüme Faruk'un Adem'e yaptığı teklif damgasını vurmuştu. Bu olayla Boranlar'ın yeniden bir araya gelmesi ise herkesi mest etti.

İstanbullu Gelin 72. bölüm fragmanı yayınlandı! Boran erkekleri kardeşlik sarhoşu
Yayın Tarihi: 13.02.2019 15:16:00

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin'in paylaştığı İstanbullu Gelin'in 72. bölüm fragmanı yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta Dilara ve Adem'in bebeğinin doğmasıyla mutluluk rüzgarları esen İstanbullu Gelin'e Faruk'un Adem'e yaptığı hisse teklifi damgasını vurmuştu.

İstanbullu Gelin 72. bölüm fragmanında ise Adem'in Faruk'un teklfine sıcak bakması izleyenleri adeta mest etti.

Boran kardeşlerin İstanbullu Gelin 72. bölüm fragmanında, kavgasız gürültüsüz bir arada olmasına çok sevinen İstanbullu Gelin severler, Boran erkeklerinin bir arada çok güçlü olacağını düşünüyor.

Öte yandan aralarında yeniden kardeşlik bağlarının filizlendiği Boran erkekleri, İstanbullu Gelin 72. bölüm fragmanında görünene göre eve de huzur getirecek.




İstanbullu Gelin 72. bölüm fragmanındaki diğer bir güzel olay ise Fikret İpek cephesinden geldi. İpek'in gönlünü almaya çalışan Fikret, karısını karşısına alıp "Her şeye yeniden başlayalım mı?" dedi. 

Hal böyle olunca dizinin takipçileri ise İstanbullu Gelin 72. bölüm fragmanıyla mutluluk çığlıkları attı. İpek'in mimiklerine bakan izleyiciler ise ikilinin barışacağını düşünüyor.

İstanbullu Gelin 72. bölümüyle 15 Şubat Cuma akşamı Star TV ekranlarında olacak...

Videodan  İstanbullu Gelin 72. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte İstanbullu Gelin 72. bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR