İstanbullu Gelin 84.Bölüm Fragmanı Yayınlandı İzle Youtube Videosu Çıktı

Star Tv'nin en çok izlenen dizilerinden İstanbullu Gelin 84.Bölüm Fragmanı Yayınlandı yeni bölümde Esma Sultan Ölecekmi?İstanbullu Gelin 84.Bölüm Fragmanı özeti ve konusu Atv

İstanbullu Gelin 84.Bölüm Fragmanı Yayınlandı İzle Youtube Videosu Çıktı
Yayın Tarihi: 3.05.2019 22:22:00

Star Tv'nin 3 sezondur izlenme rekoru kıran dizisi İstanbullu Gelin 84.Bölüm Fragmanı Yayınlandı  yeni bölümde neler olacak. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici öyküsü ile herkesin beğenisini kazanan İstanbullu Gelin 84.Bölüm Fragmanı Yayınlandı  yeni bölüm tanıtımı ve özeti star tv

İstanbullu Gelin yeni bölümde Esma Sultanın yeniden konağa dönmesi hem herkesi mutlu eder. hemde büyük şaşkınlığa çevirer.Esma Sultanın konağa dönmesi sonrası gelen sürpriz telefon tüm konağın dengesini alt üst eder.

gelen telefonda Nazifin apar topar hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındığı haberi konakta bomba etkisi yaratır. Esma Sultan bu haberi alınca bir ekz daha yıkılır. yaşanan bu üzücü olayın kendisinin neden olduğunu düşünüp acısına bir yenisini ekler.


peki Nazif kurtulucakmı?diğer yandan ise Esma Sultanın ise hastalığı giderek büyümeye başlar. nefeslerin tutulduğu İstanbullu Gelin 84.Bölüm Fragmanı özeti ve konusu nefesleri kesecek.

Esma’nın eve yalnız dönüşü konakta şaşkınlıkla karşılanır. Bir telefonla Nazif’in hastanede ve ağır olduğu haberi gelir. bu haber Esma’dan saklansa da Esma gerçekleri öğrenerek, kendisini suçlamaya başlar. Adem, Güneş’e ulaşamamaktadır.

Onu kimsenin anlamadığını düşündüğü sırada içini Dilara’ya döker. Süreyya ise tüm yaşananlara rağmen kendi çıkışını bulmanın yolunda ilerlemektedir.

Nazif’in iyileşerek hastaneden çıkması ise Esma’nın kendisi ile yaşadığı mücadeleyi sonlandırmaz. Esma için artık yeni bir süreç başlamıştır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR