İstanbullu Gelin final yapıyor Yapımcı açıkladı neden bitiyor?

İstanbullu Gelin final yapıyor. Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin final kararı aldı. Peki İstanbullu Gelin neden bitiyor? Yapımcıdan son dakika İstanbullu Gelin açıklaması. Peki İstanbullu gelin neden bitiyor.

İstanbullu Gelin final yapıyor Yapımcı açıkladı neden bitiyor?
Yayın Tarihi: 27.02.2019 13:18:00

Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinden final kararı geldi. 3 sezondur Star TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi neden erken final yapıyor? İstanbullu Gelin neden bitti sizler için araştırdık.

Zeynep Günay Tan yönettiği ve Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Nihal Yalçın, Salih Bademci, Güven Murat Akpınar, Neslihan Arslan ve Özge Borak gibi oyuncuların yer aldığı İstanbullu gelin erken final yapıyor. Peki İstanbullu gelin neden bitiyor sizler için araştırdık.

İstanbullu Gelin neden bitiyor?


İstanbullu Gelin dizisi 2 sezon olarak düşünülmüş ve son sezon yüksek reytingleri nedeniyle devam etmişti. Özellikle tüm sırların ortaya çıkmasından sonra çözülmemiş yeni hikaye bulunamadı ve artık tekrarlamaktan korktukları için yapım şirketi tamam dedi. İstanbullu Gelin 4. sezon net olarak olmayacağı öğrenildi.

İstanbullu Gelin ne zaman final yapacak?

Star TV fenomen dizisi İstanbullu Gelin final tarihi belli oldu. Sevilen dizi 31 Mayıs 2019 tarihinde final yaparak ekran macerası bitecek. Hayranları sevilen dizinin devam etmesini istese de artık hikaye ve cevapsız soru kalmadığı için final yapacağı öğrenildi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR