İstanbullu Gelin'de tehlike çanları çalıyor! Süreyya'nın küçük Esma hallerine tepki yağdı

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin dün akşam 71. bölümüyle ekranlara geldi. Esma Sultan'ın hastalığının ilerleyişinin ardından Süreyya konağın küçük Esma'sı oldu...

İstanbullu Gelin'de tehlike çanları çalıyor! Süreyya'nın küçük Esma hallerine tepki yağdı
Yayın Tarihi: 9.02.2019 14:03:00

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin'in paylaştığı İstanbullu Gelin dün akşam 71. bölümüyle ekranlara geldi.

İstanbullu Gelin 71. bölümde, Esma Sultan'ın hastalığının ilerlemesiyle konakta yeni bir dönem başladı. Konağın bütün idaresi Süreyya'ya kaldı. 

Ancak Süreyya'nın konakta kendi hakimiyetini kurması izleyenlerin hiç hoşuna gitmedi. Süreyya'nın küçük Esma gibi konakta dolaşmasına sinir olan izleyiciler, açtı ağzını yumdu gözünü...




Süreyya'nın bu hallerine; "O balkondan o şekilde durup bakmak baya tehlikeli anlaşılan!", "Bu kibirli haller Süreyya'ya hiç yakışmıyor!", "Süreyya'nın bu tripleri ne yahu!", "Süreyya da istemem yan cebime koymuş hemen havaya girdi!" gibi yorumlar yapan izleyiciler yeni Süreyya'dan adeta nefret etti.

Süreyya'nın bir an evvel bu tavırdan kurtulması gerektiğini düşünen izleyiciler, bu durumun diziyi kötü etkileyeceğini düşünüyor.

Neler olacağını, Süreyya'nın kendine gelip gelmeyeceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz...

İşte Süreyya'nın konaktaki hakimiyeti:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR