İstanbul'un Lezzet Üssü Kaşıbeyaz Florya Yenilendi

1974 yılından bu yana İstanbulluları gerçek kebap lezzetiyle buluşturan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, 1987 yılında açtığı Florya’daki restoranını yeniledi.

İstanbul'un Lezzet Üssü Kaşıbeyaz Florya Yenilendi
Yayın Tarihi: 8.03.2018 12:20:00

10 milyon TL yatırımla yeniden hayat bulan Kaşıbeyaz Florya’da içeriye adım attığınız anda kendinizi vahada hissedeceksiniz.

Güneydoğu mutfağı ve kebap denilince ilk akla gelen marka Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, kendini sürekli yenilemeye devam ediyor. En son açtığı Watergarden Kaşıbeyaz Ataşehir ve AOÇ Kaşıbeyaz Ankara ile büyük ses getiren Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, şimdi de Florya’daki restoranını yeniledi.



Florya’daki 23 dönümlük arsa içerisinde bulunan Kaşıbeyaz Et Restoranı, aynı arsa üzerindeki Kaşıbeyaz Balık’ın 3 bin metrekarelik alanına taşındı. Kaşıbeyaz Balık’ın baştan aşağıya yenilerek tam 10 milyon TL yatırım değeriyle hayat bulan Kaşıbeyaz Florya’da, misafirlerin kendilerini bir vahada hissetmeleri için her şey düşünüldü. Sektörün yüksek standartlarını belirleyen çizgisiyle, yıllardır kendi imzasından ödün vermeden hizmet veren Kaşıbeyaz Lezzet Grubu sadece hizmet ve damak kalitesiyle değil, mekanlarının tasarım gücüyle de dikkat çekiyor. 


Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, sınırları zorlamaya devam ederek Kaşıbeyaz Florya’da bu kez “doğa” konseptini merceğine yerleştirdi. Su yoluyla çevrili ve şelaleli havuzların bulunduğu dış alandaki; ıhlamur, ceviz, hurma, kaymak, manolya, dut, ayva, kayısı, elma, erik ağaçlarıyla çevrili peyzajla kendinizi doğada hissedecek, iç mekandaki palmiye, Alacalı Benjamin, Ficus Arye gibi ağaç çeşitlerinin mis kokuları ve restoranın çeşitli yerlerine yerleştirilen kanaryaların cıvıltıları eşliğinde huzur bulacaksınız.

LOCALARDA KENDİNİZİ AYRICALIKLI HİSSEDİN



Kaşıbeyaz Florya’da kendinizi ayrıcalıklı hissedebilmeniz için özel localar hazırlandı. 10, 8 ve 6 kişilik olmak üzere 8 ayrı locanın oluşturulduğu Kaşıbeyaz Florya’da hem doğayla iç içe yemek yiyebilecek hem size özel alanda sevdiklerinizle daha nitelikli vakit geçirebilecek hem de odanın içindeki televizyonu da seyredebileceksiniz. Ailenizle birlikte olmak, özel bir davet düzenlemek ya da iş toplantıları için bu localar biçilmiş kaftan.

600 kişilik kapasitesiyle dikkat çeken Kaşıbeyaz Florya’da aynı zamanda grup organizasyonlar için de 5 adet VIP salon tasarladı. VIP salonlardan ve localardan hiçbir ücret talep edilmiyor. Son teknolojinin kullanıldığı salonlarda; ses sistemi, mikrofon ve 2 adet barkovizyon da hizmete sunuluyor. Çocuk odası, internet hizmeti ve 250 araçlık otoparkı ile sektörün lokomotif markasının yenilenen yüzünü görmeye davetlisiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR