İyi Adamlar İlişkide Kaybeder Mi?

Bir kadının peşinden koşarken yarışı sonuncu bitirenlerdenseniz belki de fazlasıyla iyi biri olduğunuz için olabilir. Son zamanlarda yapılan bilimsel araştırmalar da bunu kanıtladı.

İyi Adamlar İlişkide Kaybeder Mi?
Yayın Tarihi: 24.01.2018 11:30:00

Bir kadının peşinden koşuyorsanız kaybeden olmak istemiyorsanız kesinlikle "iyi adam" olmayın.



Kadınlar üzerinde yapılan son araştırmada flörtleşmenin ilk aşamalarında iyi niyetli erkek olmanın pek beğenilmediği ortaya çıktı.



Bu araştırmalardan önce bilim dünyası ikiye ayrılmış olsa da son zamanlarda bu konuya verilen büyük önem sonuçları ortaya koyduki kadınların 'iyi adam' tabirini kullandıkları erkekler kesinlikle onlara çekici gelmiyor ve hatta ilk başta çekici gelen bir erkek, 'iyi adam' sıfatını aldıktan sonra o çekiciliğini de kaybediyor.



Ancak elde edilmesi zor, ilgisiz, ters ve argo tabirle 'piç adam' dediğimiz kesim ise kadınların dikkatini ve ilgisini bir hayli çekiyor. Zaten kaçan kovalanır denen ve gerçekliğinden hepimizin emin olduğu bir söz varken bu kadar araştırmaya ne gerek vardı.



Artık bilimsel olarak da kanıtlanmış durumda.




Rochester Üniversite'since yapılan bu araştırmalarda, iyi adamın pozitif ve sevimli davranışlarının kadınlar üzerinde ters tepki yaptığı ve onu arkadaş olarak görmelerine sebep olduğu sonucu ortaya çıktı.



Ayrıca araştırmalarda dikkat çeken bir konuda aşırı ilginin de yine kadınların cinsel hevesini kaçırdığını ve aradaki çekimi öldürdüğüne işaret etti.



Eğlence dolu bir hayatı olan ve kadınları hor gören, piç adamınsa özellikle cebinde de parası varsa bir hayli ilgi çektiği de çıkan diğer sonuçlar arasında.



Bilimsel çalışmaların sonucunda "Aşkta iyi adam (aut) piç adam (in)"






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR