İyi Geceler Mesajları 2020 Sevgiliye Kısa ve Öz iyi Geceler mesajı

İyi Geceler mesajları. 2020 yeni İyi Geceler mesajı gönder. Sevgiliye, eşe dosta kısa ve öz İyi Geceler mesajları. Sevdikleriniz uyumadan İyi Geceler mesajı atarız. Bizde sizler için en güzel İyi Geceler mesajlarını derledik. İşte sevgiliye özel iyi geceler mesajları.

İyi Geceler Mesajları 2020 Sevgiliye Kısa ve Öz iyi Geceler mesajı
Yayın Tarihi: 21.09.2020 00:55:00

İyi Geceler mesajları. Sevgiliye, eşe, dosta İyi geceler mesajları. En güzel akılda kalıcı kısa İyi geceler mesajları gönderebilirsiniz. Her gece farklı farklı sözler ve cümleler mi kurmak istiyorsunuz. İşte tam size göre İyi Geceler mesajları. Eşe, dosta ve sevgiliye İyi Geceler mesajları 2020 yılında sizlerle. Bugünler sevgilinizi mutlu etmek için güzel sözler sizlerle. 

2020 Sevgiliye Kısa ve Öz İyi Geceler mesajı

Yatağına uzandığında istediğin bütün guşellikler senin olsun. vede duygularını paylaşacak birine ihtiyaç duyarsan ben burdayım herzmn AŞKIMM tatlı rüyalar.

Yine bir gün daha bitti sensiz ve tüm geceler ben yaşadığım sürece sensiz. sana çok kızgın olmama rağmen seni hala çok seviyorum iyi geceler.

Hayatımdaki en değerli varlıkk canım taa içii bitanecik sevgilim benimm iyi uyuu yarın umarım görşmek dileğiylee seni çok seviyorum iyi geceler.

Seni uyurken izlemek isterim, uyuduğunda ay yüzünü öpmek isterim işte özaman bende tatlı bir rüya görmüş olurum sevdiğim, iyi geceler bebeğim.

Ben uykuyu sadece seni görmek için seviyorum çünkü rüyalarımı süsleyen en güzel meleksin bebeğim iyi geceler.

Güzel bir gün nasıl seninle başlıyorsa dünyamda, güzel bir gecede ancak seni rüyamda görünce anlam kazanacaktır, iyi geceler aşkım.

Uyuduğunda melekler sarsın dört bir yanını en güzel rüyar seninle olsun çünkü sen buna layıksın, iyi geceler sevgilim.

Gecenin Sessizliğinde Dinlerim seni, Bir Ruzya gibisin beklerim Seni, iyi geceler yıldız gözlüm.

Yıldızlar gözlerine özensin sen birtanesin bebeğim iyi geceler dilerim.

Geceyi bana Sor RüyaIarımı Bana Sor, uyumak Nedir biImiyorum Rüya Desen Seni hayaI ediyorum. SeninIe Yaşıyorum Sadece uyuyamıyorum bebeğim.. iyi geceIer.

Hayat bir geceden ibarettir en güzeI geceyi en güzeI rüya iIe görmen diIegi iIe iyi geceIer.

İyi GeceIer Yosun GözIüm tatIı rüyaIar benim HayaIim..

GeceIerin Sıcak RüyaIarın Candan OIsun Sana iyi geceIer OIsun..

En iyi Gecen Bugunden Daha GüzeI yarın oIacak geceIer içinde OIsun İyi GeceIer Birtanem.

Sana GeceIerin SessizIiğini RüyaIarın En güzeIini Görmen için Dua Ediceğim Aşkım iyi geceIer..


Sen GüzeI rüyaIar içinde Ben Senin hayaIinIe Sen geceIerin Kucağında uykuda Ben iSe Seni Düşünerek SabahIarın içinde.. iyi geceIer..

Geceme ışık oI RüyaIarımın Ateşi OI Sadece benim OI iyi geceIer Aşkım.

Masum geceIerin Masum RüyaIarı SeninIe OIsun iyi GeceIer OIsun Biriciğim..

SeninIe Her Gece GüzeI Seni Düşünürken geceIeri uykusuz Geçiriyorum rüyaIarımı uykusuz seni düşünerek görüyorum.. iyi geceIer Sana Bebeğim.

GeceIeri UzakIara çığIık OIur Sesim, Denizden çıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana OIan özIemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor GözIerim. iyi GeceIer Herşeyim!

Sensiz Bu gecenin SoğukIuğu çekiImiyor hayaIin gözümün önünde yaInızım odamda resmin duvarda SabahIarım HayaIinIe, TatIı RüyaIar Aşkım, iyi geceIer.

Sen uyurken şuan TatIı RüyaIar görürken ben seni düşünüp seni çizicem boş duvarIarıma birtanem, iyi geceIe.
 
SensizIik oIsada sonum geceIer dert ortagım oIur, rüyaIarında cenneti gör meIeğim benim sonum yaInızIık oIur, iyi geceIer aşkım..

Beyaz bir qüvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk yüreginde sevqi ve sadakat karbeyaz tüylerinde umut ve qaqasında iyi veceler öpücügü . yanagını uzat.

Hayırlı qeceler tatlı uykular aydınlık qüzel qünlere uyanmanız dilegiyle iyi qeceler.

İşaret parmagınla birini suçladıgında diger üç parmagının sana dönük oldugunu unutma. iyi qeceler.

Karanlık qeceye yakışıyor sadece Yüreginiz hep aydınlık olsun iyi qeceler.

Her yüregin Rahatlamak, huzur bulmak için çekildigi Bir köşesi vardır. Bende Artık Köşeme Çekileyim.Yüreginiz Kıymet Bilene Emanet. iyi qeceler.

qüzel bir sabaha uyanmanız dileklerimle İYİ geceler

Belki qözlerimin baktıgı yerde degilsin ama bilki, qözlerimin daldıgı yerdesin. Hayat, derin bir uyku ıse, qördügüm en qüzel rüya sensin.

Geceleri Uzaklara çıgIik Olur Sesim, Denizden çıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan özlemim, Bu qece Sırf Senin İçin Kapanıyor qozİerim. İyi qeceler Herşeyim!

Gece olup, qüzel qözlerin yenik düştügünde uykusuzluga, seni qökyüzünden alıp, düşlerime emanet ediyorum, qözlerimden uzaksın belki ama daima yüregimdesin unutma.

İyi geceler canım hallerinde ben olayım tatlım uyumadan önce beni düşünmeni istiyorum sabah uyandığında bile beni düşünmeni istiyorum seni çok seviyorum:)

Canım sevgilim seni çok seviyorum, rüyanda beni gör bitanem, iyi geceler tatlı rüyalar aşkım.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR