İzlemek için sabırsızlandığımız yeni başlayacak olan iddialı diziler

Ekranlarda yeni sezonun başlamasıyla bir sürü yeni proje de gündeme geldi. Bir kısmı başladı bir kısmı hala yolda. İşte biz de hala yolda yolup çok merak edilen iddialı dizileri sizler için listeledik...

İzlemek için sabırsızlandığımız yeni başlayacak olan iddialı diziler
Yayın Tarihi: 23.10.2018 12:01:00

Diziler için yeni sezon çoktan başlasa da bazı yapımlar hala hazırlanıyor. Güçlü kadroları ve hikayeleriyle dikkat çeken bu diziler için izleyiciler de adeta gün sayıyor. İşte çok beklenilen o diziler…


1- Şahin Tepesi

Ay Yapım’ın merakla beklenen projesi Şahin Tepesi ise gerek kadrosu gerek hikayesiyle çok merak ediliyor. Başrollerini Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Zerrin Tekindor ve Ebru Şahin’in paylaştığı dizi ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu dizi aralarında husumet olan iki ailenin gençlerinin imkansız aşkını konu alıyor.
Senaryosunu Melek Gençoğlu’nun kaleme aldığı dizinin henüz yayın günü ve saati belli değil.


2- Muhteşem İkili

Dizileriyle ilgili zor günler yaşayan Kanal D’nin belki de en çok güvendiği dizi Muhteşem İkili…
Çünkü başrollerini Kerem Bursin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel, Zafer Algöz ve Özge Gürel’in paylaştığı dizi şimdiden çok konuşuluyor. Hem polisiye hem aksiyon hem de komediyi içinde barındıran dizi İstanbul’un iki yakasının en iyi iki polisinin hikayesini ele alıyor.


Tanıtımlarıyla büyük ses getiren dizi izleyicileri oldukça heyecanlandırırken, Muhteşem ikilinin hangi gün ekrana geleceği henüz belli olmadı.


3- Çarpışma

Yine Ay Yapım imzalı Çarpışma ise belki de yeni sezonun en bomba yapımı olmaya hazırlanıyor. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz, Erkan Can ve Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı dizi Show TV’de ekranlara gelecek.

Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşacağı söylenen dizi dört arabanın birbiriyle çarpışmasından sonra kesişen hayatları konu alıyor.
Çekimleri tüm hızıyla devam eden dizi Kasım ayında ekranlara gelecek…


4- Vurgun

Başrollerini Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya’nın paylaşacağı dizinin çekimleri geçtiğimiz haftalarda başladı.

FOX TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak dizinin yapımcılığını Gold Film yapıyor. Henüz yayın günü ve saati belli olmayan dizinin Kasım ayı içerisinde başlaması planlanıyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR