Jet Sosyete 2. sezon 10. bölümde güldüren Yemekteyiz göndermesi

Tv8'in çok sevilen dizisi Jet Sosyete dün akşam 2. sezon 10. bölümüyle ekranlara geldi. Çarşamba akşamlarının sevilen komedi dizisinin dünkü bölümündeki Yemekteyiz göndermesi herkesi kahkahalara boğdu. İşte o anlar...

Jet Sosyete 2. sezon 10. bölümde güldüren Yemekteyiz göndermesi
Yayın Tarihi: 20.12.2018 14:35:00

Başrollerini Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Şahin Irmak ve Yasemin Sakallıoğlu'nun paylaştığı Jet Sosyete dün akşam 2. sezon 10. bölümüyle ekranlara geldi. 

Senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı Jet Sosyete 2. sezon 10. bölümüyle herkesi kahkahalara boğdu.

Jet Sosyete 2. sezon 10. bölümde Talip, Şennur ve Kumsal'ın birlikte yemek yediği sahnede ise sevilen yemek yarışması Yemekteyiz'deki eleştirilere gönderme vardı.

Jet Sosyete 2. sezon 10. bölümde Talip'in gözünü boyamak onun kalbini kazanmak için çorba yapan Kumsal, çorbayı İlayda ve Hayri'nin yediğini öğrenince adeta çıldırdı.




Sonrasında çareyi evdeki domates çorbasını götürmekte bulan Kumsal her fırsatta çorbayı kendi elleriyle yaptığını dile getirdi. 

Jet Sosyete 2. sezon 10. bölüm çorbanın Fransız usulü olduğunu ve çok emek istediğini söyleyen Kumsal'ı Talip ve Şennur eleştiri yağmuruna tuttu.

Jet Sosyete 2. sezon 10. bölüm çorbadaki kremayı da mı kendin yaptın diye soran Talip'e Kumsal'ın verdiği "Mandıram yok" cevabı akıllara sevilen program Yemekteyiz'deki eleştirileri getirdi.

İşte Jet Sosyete 2. sezon 10. bölümdeki o sahne:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR