Jet Sosyete bitiyor mu final mı yapacak saat kaçta yayınlanacak?

Jet Sosyete bitiyor mu? Jet Sosyete final mı yapıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisinin akıbeti belli oldu. Jet Sosyete Survivor ekrana gelmesiyle birlikte saati değişecek.

Jet Sosyete bitiyor mu final mı yapacak saat kaçta yayınlanacak?
Yayın Tarihi: 12.03.2019 15:11:00

Jet Sosyete bitiyor mu? Jet sosyete final mi yapacak. TV8 ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisi için karar verildi. Jet Sosyete ne zaman yayınlanacak sorusu cevap buldu. TV8 yenilenmiş yayın akışıyla beraber artık Survivor çarşamba akşamları da yayınlanacak. 

Survivor çarşamba akşamı peki Jet Sosyete?

Çarşamba akşamına Survivor programını koyan Acun Ilıcalı, merakla beklenen dizisi Jet Sosyete akıbeti belli oldu. Jet Sosyete bundan sonra yeni saatinde yayında olacak. Bu hafta itibaren Jet Sosyete 22:15 tibariyle TV8'de yayınlanacak.


Sezon sonu final yapıyor

Jet Sosyete dizisi Nisan sonu Mayıs başında final yapacak. AB yüksek izlenme reytingeri nedeniyle devam eden dizi oyuncularına sezon sonu final yapacağını bildirdi. Dizisinin sevilen karakterleri yeni sezon için şimdiden anlaşmalar yapıyor. Jet sosyete Survivor yoğunluğu nedeniyle şu an saati ileri alındı ancak şok yakında final yapacak. 

İlk olarak dizisinin sevilen karakterlerinden biri Aslı Bekiroğlu yaz aylarında başlayacak bir dizi için başrol anlaşmasını imzaladı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR