Jet Sosyete bitti mi final mi yaptı 13 Mart TV8 Yayın akışı Jet Sosyete yok mu

Jet Sosyete bitti mi final mi yaptı? Tv8 ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete ne zaman başlayacak. TV8 yayın akışı 13 Mart 2019 çarşamba günü yenilendi. Peki Jet Sosyete ne zaman yayınlanacak? Jet Sosyete dizisi bitecek mi?

Jet Sosyete bitti mi final mi yaptı 13 Mart TV8 Yayın akışı Jet Sosyete yok mu
Yayın Tarihi: 13.03.2019 18:48:00

Total reytingleri çok düşük olsada AB reytingleriyle rekorlar kıran Jet Sosyete dizisi bitti mi? Jet Sosyete neden yayınlanmıyor, ne zaman yayınlanacak merak ediliyor. TV8 13 Mart 2019 yayın akışı tam 3 kere değişti. Bu sebeple Jet Sosyete akıbeti merak ediliyor.

Jet sosyete bitti mi final mı yaptı?

TV8 fenomen dizileri arasında yer alan Jet sosyete final mi yaptı? Jet Sosyete bu akşam var mı yok mu merak ediliyor. Sizler için iyi haberi verelim. Jet Sosyete henüz final yapmadı. yeni bölüm Survivor'dan hemen sonra başlayacak. Artık Survivor'dan eski reyting almasa da Acun televizyonculuk hamleleri başladı ve akıbeti merak ediliyor.


TV8 13 Mart 2019 yayın akışı

TV8 yayın akışı tam 3 kere değişti. İlk olarak Jet Sosyete bundan sonra 22:15'de olarak verilen yayın akışı, dün tekrardan Jet Sosyete eski saatine alındığını öğrenmiştik. Ancak bugün yapılan son toplantı sonrasında Jet Sosyete dizisinin tekrar 22:15'e alındığını öğrendik. Bundan sonra Jet Sosyete 22:15'de TV8 13 Mart yayın akışına göre belirlendi. 

Jet Sosyete bu akşam var mı?

Jet Sosyete dizisi yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Tv8 yayın akışına göre Survivor programından hemen sonra Jet Sosyete ekranlara gelecek ve macera kaldığı yerden sürecek. Survivor sonrası yayına girmesi reytingleri yükselmesine kesin gözüyle bakılıyor ancak rakipleri Diriliş Ertuğrul, Kuzgun yüksek izlenme alması sebebiyle sürebilir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR