Jet Sosyete neden final yapıyor hangi platformda yayınlanacak

Jet Sosyete neden final yapıyor. Son iki bölümü olan Jet Sosyete bitti mi final mı edecek. TV8 ekranların fenomen dizisi Jet Sosyete bitiyor. Jet Sosyete neden bitiyor sizler için hazırladık.

Jet Sosyete neden final yapıyor hangi platformda yayınlanacak
Yayın Tarihi: 24.04.2019 16:59:00

Ülkenin tek komedi dizisi olarak yayın yapan ve her hafta AB reytinglerinde ilk 3 sırayı kesin olarak alan Jet Sosyete dizisi final yapıyor. Jet Sosyete final kararı ancak televizyon için. Gelecek sezon Jet Sosyete 50-60 dakika olarak bir platformda yayınlanacak.

Jet Sosyete hangi platformda?

Jet Sosyete dizisi için hem Netflix hem Blutv ısrarlarını sürdürüyor. Özellikle blutv Jet Sosyete dizisi için çok istekli. Bu sebeple dizinin blutv ekranlarında yayınlanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak hangi platformda olursa olsun Jet Sosyete 3. sezonu yoğun ısrarlar sebebiyle var.


Gülse Birsel televizyona dizi yok

Dizinin senaristi Gülse Birsel, bir daha televizyon için dizi çekmeyeceği ve Jet sosyete dizisinin 60 dakikalık internet projesi olacağını duyurdu. Ancak reytingleri oldukça yüksek olan dizi için TV8 bir proje daha düşünebilir ve 60 dakika olarak TV8'de kalabilir.

Dizinin 3. sezonu net olarak devam edeceği ve 60 dakika olacağı kesin ancak platformu  belli değil. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR