John Wick: Parabellum

Aksiyon filmi severlerin merakla beklemiş olduğu John Wick serisinin üçüncü filmi olan Parabellum'dan bazı bilgiler..

John Wick: Parabellum
Yayın Tarihi: 5.08.2019 23:25:00


Keanu Reeves sinema ekranlarına kendi göz kamaştırıcılığı kadar iyi olan aksiyon filmi serisinin üçüncüsü ile geri döndü.

2012'de kariyer krizinde olan Keanu Reeves, John Wick serisi ile kariyer hayatında büyük bir dönüş yaptı. Sert vuruşları, ustaca düşünülmüş dövüş sahneleri aksiyon filmi severlerin aklını başından aldı. 100 dakikada 86 kişiyi John Wick dışında öldürebilecek birileri var mı diye düşündürüyor bizleri Keanu Reeves. Serinin üçüncü filmi olan Parabellum ile seviyeyi baya yukarıya çıkarmaya çalıştıkları bariz şekilde görülüyor. Öldürülemeyen bir adamı nasıl öldürürsün? Parabellum'da 130 dakika boyunca sersemletici, yorucu ve nefes kesici bir şekilde bu sorunun cevabı verilmeye çalışılıyor. 




Mükemmel oyuncu kadrosu olan John Wick'in üçüncü filminde, Ian Mcshane ve Laurence Fishburn'e Halle Berry, Asia Kate Dillon gibi isimler eşlik ediyor. Yönetmen Chad Stahelski'nin iyi bir iş çıkarttığını rahatlıkla görüyoruz. 2021 yılında çıkması beklenen serinin dördüncü filmini merakla bekliyor olacağız. Parabellum'u izlemeyenler için işte fragmanı..






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR