Jose Sosa: Gitme Nedenim Terör Değildi

Trabzonspor'un yıldızı Jose Sosa, Beşiktaş'tan ayrılma süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arjantinli oyuncu, siyah-beyazlı kulüpten ayrılma sebebinin terör olmadığını söyledi.

Jose Sosa: Gitme Nedenim Terör Değildi
Yayın Tarihi: 12.11.2017 13:48:00

Beşiktaş'ın kazandığı şampiyonlukta büyük katkı veren ancak yıl sonunda Milan'ın yolunu tutan Jose Sosa, Türkiye için "terör ülkesi" demediğini açıkladı.

Fanatik'e konuşan Jose Sosa, "Dönmeden önceki dönemde internette ve sosyal medyada benim ve ailemin mutsuz olduğu yönünde şeyler ortaya atıldı. Taraftarımızdan tek istediğim beni dinlemeleri." dedi.

"Çünkü çok fazla röportaj veren biri değilim. Genelde sahada konuşmaya çalışıyorum. Ama dışarıda benim ya da ailemin söylemediği gerçekle alakası olmayan şeyler yazılıyor. İnsanlar da bunları gerçekmiş gibi kabul ediyor, sonra beni eleştirmeye başlıyor."

"Terör ülkesi demedim"

“Beşiktaş’tan ayrıldığımda sebebini anlatmıştım. Ama ben ailemden bahsettiğimde insanlar eşim diye algılıyor. Benim ailem kardeşlerim, abilerim, ablalarım, annem, babam, eşim ve çocuklarım. Oradan ayrılma kararını ben almıştım ama aileme de danışmıştım."

“Türkiye’ye ‘terör ülkesi’ demişim gibi konuşuldu. Ben asla böyle bir şey demedim. Desem burada olmazdım. Okuduğum kadarıyla insanlar benim ayrılmamın sebebini eşimin zorlaması olarak nitelendiriyor. Bu konu beni rahatsız ediyor.”




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR