Josef de Souza Galatasaray'da! Galatasaray Josef de Souza'yı Transfer Ediyor!

Josef de Souza Galatasaray'a transfer oluyor! Galatasaray, orta sahayı Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Josef de Souza ile takviye edecek. Galatasaray Josef de Souza transferinde son durumu sizler için araştırdık...

Josef de Souza Galatasaray'da! Galatasaray Josef de Souza'yı Transfer Ediyor!
Yayın Tarihi: 18.07.2019 22:53:00

Fenerbahçe'den Arabistan'a transfer olan Josef de Souza, Galatasaray'a transfer oluyor. Galatasaray'ın transfer teklini kabul eden Josef de Souza, kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Orta sahada Michael Seri'yi kiralayan Galatasaray, Belhanda-Seri ikilisinin yanına 6 numara pozisyonunda Josef De Souza'yı istiyor.

Al Ahli Kulübünde forma giyen Josef de Souza, Galatasaray'a gelmek istiyor. Fenerbahçe'de oynadığı dönemde Galatasaray derbilerinde de forma giyen ve Galatasaray'ı yakından tanıyan Brezilyalı Galatasaray'a transfer olmayı çok istiyor.

JOSEF DE SOUZA TRANSFERİ İÇİN AL AHLİ İKNA EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı'sı Josef De Souza'nın Galatasaray'a imza atması için Al Ahli ile anlaşılması gerekiyor. Galatasaray kiralama formülünü devreye sokarak Josef De Souza'yı transfer etmeye çalışıyor. Josef de Souza kısa süre içinde Galatasaray'a transferi tamamlanabilir.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR