Kaan Urgancıoğlu hangi diziyle ekranlara dönecek? Yeni dizisi ne zaman

Kaan Urgancıoğlu hangi diziyle ekranlara geri dönecek? Kaan Urgancıoğlu yeni dizisi ne zaman yayınlanacak? Star TV ekranlarında yayınlanacak yeni dizi için Kaan Urgancıoğlu imajı hayranları tarafından çok beğenildi. İşte Kaan Urgancıoğlu yeni dizisi.

Kaan Urgancıoğlu hangi diziyle ekranlara dönecek? Yeni dizisi ne zaman
Yayın Tarihi: 20.02.2019 12:42:00

Kaan Urgancıoğlu ekranlara geri dönüyor. Kara Sevda dizisinin Emir'i Kaan Urgancıoğlu ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. 2019 yılında Kaan Urgancıoğlu yeni dizisi olduğunu sizlere söylemiştik. Netflix peşinde çok koştuğu Kaan Urgancıoğlu yeni dizisini Star TV'de çekmek için anlaştı ve Netflix projesi biraz ertelendi.

Baron filmiyle dönüyor

Hayranlarının çok özlediği Kaan Urgancıoğlu, Mısır'da çekilen yeni film Baron 2 için şu sıra çalışıyor. Ekran başında görmeyi en çok özlediğimiz ünlü olan Kaan Urgancıoğlu, 2019 yeni dizisi ne sorusu da merak ediliyor.


Çok yakında ekranlarda olacağım

Son filmi için muhabirlerle sohbet eden Kaan Urgancıoğlu, 2019 yılında yeni bir dizisiyle ekranlarda olacağım. Şu film çekimi biter bitmez setlere geçeceğim diyerek hayranlarına müjdeli haberi verdi. 

Özbekistan- Mısır ve Rusya ortak yapımı sinema filmi için başrol seçilen yakışıklı oyuncu ekranlarda hangi projeyle döneceği sır gibi saklanıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR