Kadın 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın 15 Ocak var mı yok mu

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Kadın son olarak 45. bölümüyle ekranlara gelmişti. İki haftadır kranlara gelmeyen Kadın yeni yıl nedeniyle sezon arası verdi. Peki Kadın 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın 15 Ocak var mı yok mu? Kadın 46. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Kadın 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın 15 Ocak var mı yok mu
Yayın Tarihi: 14.01.2019 01:21:00

Başrollerini Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk'un paylaştığı Kadın yeni yıldan önceki hafta 45. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça heyecanlı geçen 45. bölümün ardından Kadın sezon arası verdi ve iki haftadır ekranlara gelmiyor. Peki Kadın 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın 15 Ocak var mı yok mu? Kadın 46. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sarp'ın Bahar ve çocukları gelip kurtarması,Nezir'in adamlarının birini vurması derken Kadın oldukça ilginç bir bölümle izleyenleri ekran başına kitledi. Peki Kadın 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın 15 Ocak var mı yok mu? Kadın 46. bölüm ne zaman yayınlanacak?
 
Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kadın'ı da etkiledi. Peki Kadın 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın 15 Ocak var mı yok mu? Kadın 46. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kadın 46. bölüm fragmanı da haftasonu yayınlandı. Oldukça heyecanlı sahnelerle merakı iyice arttıran Kadın 46. bölüm fragmanı çok beğenildi. Acak Kadın 15 Ocak Salı akşamı yayınlanmayacak. Peki Kadın 46. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Kadın 46. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Yani Kadın 15 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak.

Fakat Kadın 46. bölüm fragmanında yeni bölüm için tarih de geldi. Kadın 46. bölümüyle 22 Ocak Salı akşamı ekranlara geri dönüyor.

Kadın 46. bölümüyle 22 Ocak Salı akşamı Fox TV'de!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR