Kadın 52. bölüm fragmanında Arif'e hain tuzak! Yeliz'in vurulduğu silah kahveden çıktı

Fox TV'nin dram yüklü reyting rekortmeni dizisi Kadın'ın 52. bölüm fragmanı yayınlandı. Sarp'la Bahar arasında büyük yüzleşmenin gerçekleşmesiyle rahatlayan izleyiciler Arif'e kurulan hain tuzağı görünce çık kızdı.

Kadın 52. bölüm fragmanında Arif'e hain tuzak! Yeliz'in vurulduğu silah kahveden çıktı
Yayın Tarihi: 27.02.2019 09:49:00

Fox TV'nin 2 sezondur ekranlara gelen dizisi Kadın'ın 52. bölüm fragmanı yayınlandı. Oldukça karmaşık geçen yeni bölümün ardından Kadın 52. bölüm heyecanla bekleniyor. Kadın 52. bölüm fragmanında Arif'in dükkanının aranması ve Yeliz'i öldüren silahın kahvede çıkması işlerin daha da kötüye gideceğinin sinyallerini vermiş oldu.

Başrollerini Özge Özprinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı Kadın 52. bölüm fragmanındaki detaylar ise herkesi şoke etti. 

Bahar ve Sarp'ın yüzleşmesinin ardından her şeyin yoluna gireceği düşünen izleyiciler, Kadın 52. bölüm fragmanını görünce yanıldıklarını anladı. Çünkü Sarp, bu kez Bahar'ı kaybetmemek uğruna her şeyi yapacaktı.

Dün akşam yayınlanan Kadın 51. bölümde Sarp, Bahar'a her şeyi anlattı. Fakat tüm bunlar için çok geç olduğunu söyleyen Bahar, Sarp'ın gözlerinin içine baka baka Arif'i sevdiğini söyledi. Tüm bunlara dayanamayan Pırıl ise intihar etmeye kalktı.



İşte Kadın 52. bölüm fragmanında Pırıl'ın intihar ettiğini duyan Suat, kızını almak için eve geldi ve Sarp'la kavga etmeye başladılar. Bu sırada Sarp, “Benim karım Bahar” diyerek Pırıl’ı eşi olarak görmediğini itiraf eder. Bu sözleri hem Bahar hem de Pırıl aynı anda duydu.


Öte yandan Kadın 52. bölüm fragmanında Arif'in kahvesine silah yerleştirilirdi ve polis arama için geldi. Neye uğradığını anlayamayan Arif ise silah kahveden çıkınca tutuklanıyor. 

Bunu kimin yaptığını anlayamayan izleyiciler ise Kadın 52. bölüm fragmanına tepki gösterdi.

Kadın 52. bölüm fragmanında Arif'e kurulan bu tuzağı Sarp'ın ya da Suat'ın hazırladığını düşünen izleyiciler ise artık Sarp'ın yüzünü görmek bile istemiyor.

Kadın 52. bölümüyle 5 Mart Salı akşamı Fox TV ekranlarında olacak...

İşte Kadın 52. bölüm fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR