Kadın 8 Ocak var mı yok mu? Kadın 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Kadın son olarak 45. bölümüyle ekranlara gelmişti. Geçtiğimiz hafta ekranlara gelmeyen Kadın yeni yıl nedeniyle sezon arası verdi. Peki Kadın 8 Ocak var mı yok mu? Kadın 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın 46. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Kadın 8 Ocak var mı yok mu? Kadın 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Yayın Tarihi: 8.01.2019 15:32:00

Başrollerini Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk'un paylaştığı Kadın yeni yıldan önceki hafta 45. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça heyecanlı geçen 45. bölümün ardından Kadın sezon arası verdi ve geçtiğimiz hafta da ekranlara gelmedi. Peki Kadın 8 Ocak var mı yok mu? Kadın 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın 46. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sarp'ın Bahar ve çocukları gelip kurtarması,Nezir'in adamlarının birini vurması derken Kadın oldukça ilginç bir bölümle izleyenleri ekran başına kitledi.  Fakat Kadın 46. bölüm fragmanı hala yayınlanmadı. Peki Kadın 8 Ocak var mı yok mu? Kadın 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın 46. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kadın'ı da etkiledi. Peki Kadın 8 Ocak var mı yok mu? Kadın 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın 46. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Ne yazık ki Kadın 46. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Haliyle Kadın 8 Ocak Salı akşamı yani bu akşam Fox TV ekranlarında olmayacak.Peki Kadın 46. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Henüz bununla ilgili net bir bilgi gelmedi. Dolayısıyla Kadın 46. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Kadın 8 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR