Kadın dizisinde Caner Cindoruk döktürdü izleyiciler mahvoldu

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Kadın,dün akşam 38. bölümüyle ekranlara geldi. Sarp'ın yıllar sonra Bahar'ı gördüğü sahnede ise gözyaşları sel oldu.

Kadın dizisinde Caner Cindoruk döktürdü izleyiciler mahvoldu
Yayın Tarihi: 7.11.2018 15:18:00

Başrollerini Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar ve Özge Özpirinçci'nin başrollerini paylaştığı Kadın'da aylardır beklenen karşılaşma tek taraflı da olsa gerçekleşti.

Bahar'ın hayatını kurtarmak için kendini feda edip, Şirin'in şantajına boyun eğen Sarp; Bahar'ın iliği almasını sağladı ve onun hayatını kurtardı.



Yıllar sonra karısına ilk kez bakan, onun hasta yatağında uyuyan halini hasretle izleyen Sarp, izleyicileri mahvetti. 

Ceyda'ya gidip Bahar'ı görmek istediğini söyleyen Sarp, Ceyda'yı ikna etmek için içeri girmeyeceğine, Bahar'a sadece kapıdan bakacağına söz verdi. Sarp'ın haline çok üzülen Ceyda da bunu kabul etti ve o da gözyaşlarını tutamadı.


Bu sahnelerde bir tane bile replik olmamasına rağmen, o anı adeta yaşayan Caner Cindoruk öyle güzel oynadı ki diziyi izleyen herkesin gözlerine yaşlar doldu. 

Kıpkırmızı olmuş gözleri, gülümsemekle ağlamak arasında gidip gelen mimikleri, acı ile sevinç arasında boğuşan duyguları birbirine karışan Sarp’ın duygularını izleyicilere öylesine güzel geçirdi ki herkes o anları adeta yaşadı.

Bu anı çok uzun zamandır görmek isteyen izleyiciler, Bahar'ın Sarp'ın o hallerini görememesine bir nebze üzüldüler.

Aslında bu yaşananlarda hiçbir payı olmayan Sarp Bahar'a kavuşacak mı henüz bilmiyoruz ama Caner Cindoruk o sahnelerdeki performansıyla duyguyu izleyiciye geçirmek için repliklere ihtiyaç olmadığını kanıtlamış oldu.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR