Kadın dizisinde daha izleyiciler seçim yapamıyor Bahar nasıl yapsın

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Kadın'ın özellikle 38. bölüm 2. fragmanı izleyicilerin içini parçaladı. Dizide hem Arif'in hem de Sarp'ın Bahar'a olan aşkına bayılan izleyiciler iki erkeği de çok seviyor.

Kadın dizisinde daha izleyiciler seçim yapamıyor Bahar nasıl yapsın
Yayın Tarihi: 6.11.2018 15:35:00

Başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı dizide, Sarp geçtiğimiz hafta çocuklarına kavuştu. Bahar'ın da karşısına çıkmayı isteyen Sarp'ın öncelikle Şirin'i ilik konusunda ikna etmesi gerekiyordu.

Şirin'in tüm ahlaksızlığıyla yaptığı teklifi kabul eden Sarp onu kolundan tutup hastaneye götürmüştü. Sonrasını göremedik fakat yeni bölümde beklenilen ameliyat gerçekleşmiş gibi gözüküyor.

Bahar'ı görmek için Ceyda'ya giden Sarp, onu karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı. Bu da yeni bir tartışmaya neden oldu. Arif mi? Sarp mı?



Çünkü izleyenler dizide Bahar'ı seven iki erkek konusunda bir türlü seçim yapamıyor. Bir yanda Sarp bir yanda Arif öylece bekliyor. 




Sarp desek başına türlü belalar gelmiş ve resmen hayatın ona oynadığı oyun yüzünden sevdiği kadından ve çocuklarından uzak kalmış hatta onların öldüğü yalanıyla acı çekiş ve öyle yaşamak zorunda kalmış bir adam...



Öte yandan Arif ise Bahar'a en zor zamanlarında kol kanat germiş ve onu tüm yaşadıklarına rağmen hatta başka bir adamı sevdiğini bile bile kabul eden bir adam... Bahar'ı ve çocukları korumaya çalışan ve bu uğurda babasını, hayatını hiçe sayan biri...

İkisinin de kusurları var tabi ki ve tek ortak paydaları Bahar... 

Hal böyle olunca izleyiciler de sosyal medyada iki adamı da çok sevdiklerini ve ikisinin de kendine göre haklı olduğunu o yüzden kimseye bir şey diyemediklerini dile getiriyorlar.

Peki daha izleyenler bile seçim yapamazken Bahar'ı nasıl bir ikilem bekliyor. Henüz bilmiyoruz...

Tek bildiğimiz Bahar'ın ameliyatının iyi geçmesi sonrasında da bir an önce iyileşip çocuklarına kavuşması...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR