Kadın dizisinde her şey düzelecek derken Bahar'ın hayatı yeniden alt üst oldu

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Kadın dün akşam 43. bölümüyle ekranlara geldi. Şirin ve Pırıl'ın planı Bahar'a büyük bir şok yaşatınca izleyenler de tepki gösterdi. Peki neler oldu? İşte Kadın dizisi 43. bölümde yaşanan o anlar...

Kadın dizisinde her şey düzelecek derken Bahar'ın hayatı yeniden alt üst oldu
Yayın Tarihi: 12.12.2018 15:31:00

Başrollerini Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk'un paylaştığı Kadın'ın dün akşam ekranlara gelen 43. bölümünde Bahar büyük bir şok yaşadı.

Şirin’in Pırıl ve Suat’ı ikna ederek Bahar’a kurduğu tuzak, ağızları açıkta bıraktı.

Sarp'tan gelen mesajla çok heyecanlanan Bahar, hemen otele gitti ve lobide Sarp'ı beklemeye başladı. Fakat Bahar lobide otururken onun arkasına oturan Münir birden onunla ilgili bilgileri sıralamaya başladı.

Bahar tanımadığı adamın kendisi hakkında bir sürü şey söylemesine şaştı kaldı ama onu dinlemeden de edemedi.



Fakat esas olay bu değildi, çünkü Münir’in telefonundaki canlı bağlantıda Doruk ve Nisan vardı.

Suat’ın adamlarından birisi okula giderek Doruk ve Nisan’a babalarının arkadaşı olduğu ve onu görmek istediklerini söyleyip okuldan aldı. Çocuklar arabada babalarına gittiklerini sanarak büyük bir heyecanla anneleriyle konuşmaya başladılar.


Çocukları için her şeyi yapacağını söyleyen Bahar, Münir'e ne istediğini sordu. 

Öte yandan plan tıkır tıkır işlerken sıra Pırıl'ın hamlesine geldi. Pırıl, çocukları gezmeye götürmek için Sarp’ı ikna etmiş ve ondan önce lobiye inerek çocuklarla oynamaya başlamıştı.

Münir, Pırıl’ı işaret ederek, onun Sarp’ın karısı olduğunu söyledi.



Duyduğu gerçekle şok olan Bahar kalakaldı. Tam o anda aşağı inen Sarp, oğlunu kucağına aldı.

Münir, çocukların da Sarp’ın çocukları olduğunu söyleyince Bahar yıkıldı.

Böylece Şirin’in korkunç planı da ortaya çıkmış oldu. Sarp'ın açıklamasına fırsat bile vermeden, Şirin, Pırıl ve Suat tüm gerçekleri Bahar'ın gözleri önüne serdi.

Bahar'ın bu gerçeklerden sonra neler yapacağını henüz bilemiyoruz ama bunun kolay atlatılacak bir şey olmadığının bütün izleyenler farkında...

Olayların böyle ilerlemesini beğenmeyen izleyiciler ise Bahar'ın kanseri yendiğini ama böyle giderse felç geçireceğini sosyal medyan dile getirdiler.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR