Kadın dizisinde şaşırtan ilerleme Bütün düğümler jet hızıyla çözüldü

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Kadın dün akşam 39. bölümüyle ekranlara geldi. Dizide bir sürü gelişme yaşanınca izleyiciler de adeta mest oldu.

Kadın dizisinde şaşırtan ilerleme Bütün düğümler jet hızıyla çözüldü
Yayın Tarihi: 14.11.2018 12:52:00

Dizinin dünkü bölümünde Bahar iyileşti ve hastaneden çıkıp evine geldi. Çocuklarına kavuşan Bahar, onlara sıkı sıkı sarılırken, Nisan annesine babasını söylemek için sabırsızlanıyordu.

Nisan annesine babasının yaşadığı gerçeğini söylemek istedi ve annesine herkesin tedirgin bakışları arasında "Sana bir şey söylemek istiyorum anne" dedi.

Nisan herkese tek tek baktı tam söyleyecekti ki dizi bölüm finali yaptı. Başka gelişmelerde oldu tabii ki, hatta herkesin çok uzun bir süredir beklediği gelişmeler...



Çünkü Şirin'in ipliği pazara çıktı. Bunu yapan da Pırıl oldu. Şirin'in Sarp'a şantaj yaptığı fotoğrafları, mesajları Enver ve Hatice'ye gösteren Pırıl; izleyicilerin içinin yağlarını eritti.

Şirin bunların gerçek olmadığını söylese de Enver ona inanmadı ve Şirin'i evden kovdu. Böylece Şirin, kendi kazdığı kuyuya düştü.

Bu sahnelerle mest olan izleyiciler ise; "Oh olsun Şirin!", "Pırıl sana ne desek az helal olsun!" gibi yorumlar yaparak sosyal medyada bu sahneleri değerlendirdiler.


39. bölümün en güzel anlarından biri de Bahar'ın çocuklarına kavuşup, onlara sıkıca sarıldığı sahneydi. Bu sahnede gözyaşlarını tutamayan izleyiciler duygu dolu anlar yaşadı.

Fakat esas bomba bu değildi. Çünkü yeni bölümden sonra gelen 40. bölüm fragmanında büyük bir sürpriz vardı.



Her şey yolunda derken beklenen tek şey Sarp'la Bahar'ın karşılaşmasıydı. İşte 40. bölüm fragmanında bu sahne vardı.

Dizinin son haftalarda bu denli hızlı ilerlemesini çok beğenen izleyiciler ise Bahar da Sarp'la karşılaşınca bir oh çekti.

Sarp'ı karşısında görünce şok olan Bahar ise ne yapacak merak konusu oldu.

Neler olacağını, her şey açıklığa kavuşmuşken ortalığın nasıl karışacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR