Kadın dizisinde Şirin'in ahlaksız şantajı izleyenleri çileden çıkarttı

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Kadın dün akşam 37. bölümüyle ekranlara geldi. Şirin'in Sarp'a yaptığı ahlaksız şantaj ise herkesin tüylerini diken diken etti.

Kadın dizisinde Şirin'in ahlaksız şantajı izleyenleri çileden çıkarttı
Yayın Tarihi: 31.10.2018 10:20:00

Başrollerini Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk'un paylaştığı Kadın, Salı akşamlarının çok sevilen dizilerinden...

Şirin’i Suat’ın evinde bulan Sarp, Bahar’a ilik vermesi için onu götürmek istedi ama Şirin, şeytani planlarını devreye soktu. Sarp'ı bir hayli zor durumda bırakan Şirin, onun yalvarmasına bile aldırmadı.

Ancak Sarp'tan ne istediğini anlamadığımız Şirin, uzun bir süre odadan çıktıktan sonra istediğini almışa benziyordu. 

Pırıl ve Suat'ı odadan çıkartan, sonra da Sarp'a dönüp; "Burası çok sıcak oldu, ceketini çıkartsana" deyince izleyenlerde Şirin’in Sarp’la birlikte olduğu izlenimini doğurdu.


Sonrasında Şirin’in Sarp’la birlikte olduğu izlenimini doğurdu. Geçtiğimiz hafta onu bulup getiren Suat ise Şirin'in ilik vermeye gitmesini anlayamadı. Şirin de telefonu çıkartıp Suat'a bir şeyler gösterdi. Suat da şaşırıp telefona bakakaldı.

Sosyal medyada telefondakilerin Sarp'la Şirin'in uygunsuz görüntüleri olduğu tahmin edildi. Şirin'in son kozunu da ahlaksız bir teklifle oynadığını tahmin eden izleyiciler, bu durumdan adeta iğrendi. Şirin'in bu kadar da alçalmasını beklemeyen izleyiciler, bu işin iyice sarpa saracağını ve yine olanın Bahar'la Sarp'a olacağını düşünüyor.

"Lanet olsun sana!", "Şirin sen insan olamazsın!", " Böyle bir kadın olamaz!", "Şeytanın ta kendisi bu Şirin!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Şirin'e nefretini kustu.

Neler olacağını, Şirin'in bu ahlaksızlığı nasıl devam ettireceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR