Kadın dizisinde Yeliz öldü gözyaşları sel oldu

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Kadın dün akşam 46. bölümüyle ekranlara geldi. Kadın dizisinde sezon arasından önce kimin öldüğü bir hayli merak edilmişti. 3 haftalık sezon arasında da tahminler havada uçuşmuştu. Ancak dün akşam her şey ortaya çıktı, Yeliz öldü.

Kadın dizisinde Yeliz öldü gözyaşları sel oldu
Yayın Tarihi: 23.01.2019 12:49:00

Başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı Kadın dizisi dün akşam 46. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat Kadın dizisinde ayrılık vardı. 

Kadın dizisinde Ayça Erturan'ın hayat verdiği Yeliz diziye veda etti. Kadın dizisi Yeliz nasıl öldü? İşte detaylar...



Kadın dizisinin sezon arasından önceki bölümünde Bahar ve çocukları arayan Nezir’in adamlarının binaya girmesi ve silah sesinden sonra ‘Kadın öldü!’ diyerek kaçmasıyla Kadın dizisinin takipçileri, bu sorunun yanıtını beklemişti.

Kadın dizisinin dün akşam ekranlara gelen 46. bölümünde Hatice, Ceyda ve Yeliz’in adamlar tarafından sorgulandıkları, Bahar’ın yerini söylemeleri için silahla tehdit edildikleri ortaya çıktı.

Ceyda'ya vurmaya başlayan adamın önüne atlayan Yeliz, onu kurtarmak isterken patlayan silahla vuruldu. 

Herkesin şok içinde olduğu bu sahnede Yeliz, Ceyda'nın kollarında öldü. 




Yeliz'in ölümüyle şok olan Ceyda ise uzun süre kendine gelemedi. Fakat ekranları başındaki izleyiciler de Yeliz'in ölümüyle gözyaşlarını tutamadı.

Böyle olmaması gerektiğini söyleyen izleyiciler, Yeliz'in ölmesini çok üzüldüler. Kadın dizisinde Yeliz öldü ama geride kalan herkes izleyenler de dahil perişan oldu.

"Yine çok ağladım!", "Yeliz gitme be!", "Ah beYeliz!", "Bununla nasıl baş edilir ki!", "Yeliz geri gel!" gibi yorumlar yapan izleyenler Yeliz'e bir türlü veda etmek istemediler...



Peki Kadın dizisi Yeliz kimdir?

Kadın dizisi Yeliz Bahar'ın iş yerinden arkadaşıdır. Genç, güzel ve yüksek enerjili bu kadın Bahar gibi iki çocuğunu tek başına büyütmektedir. Yeliz çok derin düşünmeyen, basit sorulara basit cevaplar vermekten yana biridir. Bahar'ın aksine sırtını dayayabileceği bir erkeğe ihtiyaç duyar.

İşte Kadın dizisi Yeliz'in öldüğü o sahne:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR