Kadın dizisinde yeni tartışma Arif fırsatçı mı değil mi

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Kadın'ın 39. bölüm 2. fragmanı yeni bir tartışmaya sebep oldu. Sarp'ın ortaya çıkışıyla karışan işler çabuk düzeleceğe benzemiyor.

Kadın dizisinde yeni tartışma Arif fırsatçı mı değil mi
Yayın Tarihi: 12.11.2018 12:48:00

Başrollerini Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk'un paylaştığı Kadın'da Sarp nihayet ortaya çıkmış hatta Şirin'e karşı kendisini feda edip Bahar'ın hayatını kurtarmıştı.

Fakat işlerin bununla bitmeyeceği anlaşıldı. Çünkü iki erkek arasındaki esas savaş yeni başlayacaktı. Bu saatten sonra ne Sarp ne de Arif Bahar'dan vazgeçmeyecekti.

Ki 39. bölüm 2. fragmanında da bunu görmüş olduk. Yeliz'in Bahar'a her şeyi söyleyeceğiz dediği Arif, Bahar'ın kendine gelmesini söyledi. Buna çok sinirlenen Yeliz'de "Fırsatçı Arif de hop Bahar'ı kapsın" deyince olanlar oldu. Fırsatçı olduğunu düşünmeyen Arif, Sarp'ın yıllarca aramadığı için Bahar'ı bulamadığı o yüzden aradan çekilmeyeceğini Enver, Yeliz ve Hatice'ye söylemiş oldu. 

Bu da sosyal medyada yeni bir tartışma yarattı. Arif gerçekten fırsatçı mıydı değil miydi? Bu konuda dizinin takipçileri de ikiye bölündü. 


Bazıları Arif'in fırsatçı olduğunu düşünürken bazıları bunun çok saçma olduğunu düşünüyor. Arif'in fırsatçı olduğunu düşünenler bunu Sarp'ın gelişiyle Arif'in Bahar'a evlenme teklif etmesinin, Doruk'u babasını görünce çekip götürmesine dayandırıyor.

Fırsatçı değil diyenler ise Arif hep Bahar'ın yanındydı, şimdi çekip gidemez gitmemeli de diye düşünüyor. 

Neler olacağını henüz bilemiyoruz, çünkü önce Bahar'ın Sarp'la yüzleşmesi gerek...

Ancak esas soru Bahar'ın kimi seçeceği olacak, çünkü bütün düğümleri Bahar'ın tercihi çözecek...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR