Kadın'da Sarp çocuklarına kavuştu! Herkes oh be dedi!

FOX TV'nin çok sevilen dizisi Kadın'ın nihayet beklenen oldu. Yeni bölüm fragmanında Sarp'ın çocuklarına kavuşması dizinin fanlarını adeta mest etti.

Kadın'da Sarp çocuklarına kavuştu! Herkes oh be dedi!
Yayın Tarihi: 19.10.2018 13:13:00

Başrollerini Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk'un paylaştığı dizide beklenmeyen bir kavuşma gerçekleşiyor.

Yeni bölüm tanıtımıyla büyük bir sürpriz yapan Kadın dizisi, izleyenleri şoke etti. Sarp, Enver’e gidip çocuklarının yaşayıp yaşamadığını gözyaşları içinde büyük bir acıyla soruyor. Enver ise daha fazla dayanamayıp onların yaşadığı gerçeğini Sarp'a söylüyor.

Hastaneye giden Sarp, Nisan ve Doruk’u görüyor. Çocuklar koşarak babalarına sarılıyorlar. Uzun bir zamandır beklenen kavuşma nihayet 36. bölümde ekranlara gelecek.


Bu sahneye yürek dayanmayacağını söyleyen izleyiciler ise yeni bölüm için şimdiden çok heyecanlandı. Uzun zamandır dizide gerçeklerin ortaya çıkmamasından şikayet eden izleyiciler böyle bir gelişme yaşanacağını hiç beklemiyordu.

36. bölüm 2. fragmanıyla şok olan izleyiciler ise daha fragmanla gözyaşlarına boğuldu. 

"Allahım sana şükürler olsun!", "Ay içim yandı be!", "Enver dede büyüksün!", "Tekrar tekrar izledim inşallah rüya çıkmaz!", "Ah be Sarp!", "Net sezonun en iyi fragmanı!", "Oha gözlerime inanamıyorum yarrabbi sonunda oh be!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Salı akşamını iple çekiyor.

Kadın merakla beklenen 36. bölümüyle, 23 Ekim 2018 Salı akşamı saat 20:00'da ekranlara gelecek...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR