Kahin Baba Vanga'dan 2018 Senesi İçin 2 Kehanet

Kahin ve mistik güç diyince aklımıza ilk gelen isimlerden biri olan Kahin Baba Vanga 2018 yılı için 2 önemli kehanet öngörüyor.

Kahin Baba Vanga'dan 2018 Senesi İçin 2 Kehanet
Yayın Tarihi: 5.03.2018 12:06:00

Günümüzde, olağanüstü güçlere inanan insan sayısı bir hayli fazla olduğu için, Baba Vanga'nın öngördüğü kehanetler hala değerli durumda. Bundan 22 yıl önce 1996 yılında hayata veda eden Baba Vanga, 11 Eylül saldırılarını, 2004'te yaşanan tsunami felaketini, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılacağını, günümüzde çokça yaşanan terör saldırılarını öngörmesiyle birlikte, pek çok insanın dikkatini çekmeyi başarmıştı. 



2018 İÇİN 2 KEHANET
 
Ölmeden önce bulunduğu kehanetlerin biri, 2018'de Çin Halk Cumhuriyeti'nin ABD'yi geçeceği ve bir süper güç haline geleceği yönünde. Ekonomi uzmanlarının yaptığı yorumlara ve araştırmalara göre Çin'in, gayrisafi yurt içi hasıla konusunda ABD'yi geçebileceği belirtiliyor. Yani bu kehanetin doğru olma ihtimali fazla görünüyor.


Diğer kehaneti ise, Venüs'te yeni bir enerji formunun keşfedileceği yönünde. Bu konuyla ilgili en gerçekçi ve bilimsel açıklamayı, NASA Temmuz 2018'de The Park Solar Probe aracını uzaya fırlattıktan sonra alabileceğiz. Bu araç doğrudan Venüs'e inmeyecek, Venüs'ün yerçekimini kullanarak araştırmalar yapacak.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR