Kalk Gidelim 68. Bölüm Fragmanı Yayınlandı 27 Nisan TRT 1

Kalk Gidelim 68. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim 68. bölüm fragmanı çıktı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim 27 Nisan fragmanı neler olacak. İşte çok konuşulacak o fragman.

Kalk Gidelim 68. Bölüm Fragmanı Yayınlandı 27 Nisan TRT 1
Yayın Tarihi: 21.04.2019 00:29:00

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim de yeni bölüm heyecanı! Kalk Gidelim dizisi TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Peki Kalk Gidelim dizisinin 67. bölümünde son bölümde neler oldu? Kalk Gidelim 68. bölümde neler olacak, fragmanı yayınlandı mı? Kalk Gidelim dizisinin yayınlanan son bölümüyle ilgili detayları ve 68. bölümle ilgili tahminleri sizler için araştırdık...

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim, heyecanlı bölümleriyle güldürmeye devam ediyor. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer ve Mehtap Bayri gibi oyuncuların oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin 20 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanan 67. bölümü de seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Kalk Gidelim dizisi her Cumartesi saat 20.00'da yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor. Peki dizinin 67. bölümünde neler oldu? Kalk Gidelim 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalk Gidelim 68. bölüm fragmanı çıktı!


KALK GİDELİM 67. BÖLÜMDE (SON BÖLÜM) NELER OLDU? 


Kalk Gidelim dizisinin bu haftaki yeni bölümünde yine macera ve heyecan eksik olmadı.  Mustafa Ali ve Seyfettin evin önündeki tarlaya fidan dikmeye karar verirler. Bahçeyi kazarlarken define sandıkları küçük bir kutuyla karşılaşırlar. Büyük bir heyecanla kutuyu açtıklarında ise kağıtlarla karşılaşırlar! Kağıtlarda evlatlık olduklarını şüphelendirecek yazılar vardır. Seyfettin ve Mustafa Ali ummadıkları bir işin içinde kendilerini buluverirler.

Sevda, Seyfettin'in bir kız çocuğu istediğini sezer ve durumu Hatice Ana'ya açar. Hatice Ana eski yöntemlerle Sevda'nın bir kız çocuğuna hamile kalması için kolları sıvar. 

KALK GİDELİM 68. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim 68. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kalk Gidelim 68. bölüm 27 Nisan Cumartesi günü saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında olacak. Dizinin yeni bölüm (68. bölüm) fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada yerini alacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR