Kamil Koç firması satıldı! Alman devi Kamil Koç'u satın alıyor!

Türkiye'nin en büyük otobüs şirketlerinden biri olan Kamil Koç, Almanya merkezli FlixMobility firması tarafından satın alınıyor! Kamil Koç'un Flix Mobility'e satışı için Rekabet Kurumu'na resmi başvuru yapıldı. Kamil Koç neden satılıyor? Kamil Koç satış bedeli ne kadar? Detaylar haberimizde...

Kamil Koç firması satıldı! Alman devi Kamil Koç'u satın alıyor!
Yayın Tarihi: 21.08.2019 16:07:00

Türkiye'nin önde gelen otobüs firmalarından biri olan Kamil Koç, an itibariyle satılıyor! Almanya merkezli hizmet veren Flix Mobility firması, Kamil Koç'u satın almak için görüşmelere başladı.

Flix Mobility şirketinin CEO'su Jochen Engert yaptığı açıklamada Kamil Koç'u bünyelerine katarak Türkiye seyahat pazarına gireceklerini ve Türkiye'de yepyeni bir dönem başlatacaklarını açıkladı! 


Türkiye'de 93 senedir hizmet veren Kamil Koç firması, Almanya merkezli Flix Mobility'e satılacak! Rekabet Kurumu'na yapılan başvurunun olumlu sonuçlanmasının ardından 1000 otobüs filosuyla dev satış gerçekleşecek. 

Kamil Koç Almanlar'a Ne Kadara Satılacak?

Kamil Koç, daha önce 2013 yılında İstanbul merkezli Actera Group adlı şirkete 65 milyon dolar bedelle satılmıştı. Kamil Koç'un Alman merkezli Flix Mobility'e satış bedeli henüz netlik kazanmadı ancak 100 milyon doların üzerinde bir bedel öngörülüyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR