Kanal İstanbul ihale tarihi Erdoğan'a büyük sürpriz! Doğum gününde yapılacak!

Kanal İstanbul projesi için ihale tarihinde Recep Tayyip Erdoğan'a büyük sürpriz yapılacak. Daha önce ilk olarak günü gününe verdiğimiz Kanal İstanbul ihale tarihi geçtiğimiz günlerde Erdoğan açıklayacağız yorumu yapmıştı. Boxer Kanal İstanbul ihale tarihini yine kendisine yakın kanallar tarafından

Kanal İstanbul ihale tarihi Erdoğan'a büyük sürpriz! Doğum gününde yapılacak!
Yayın Tarihi: 12.01.2020 22:03:00

Kanal İstanbul projesi için ihale tarihinde Recep Tayyip Erdoğan'a büyük sürpriz yapılacak. Daha önce ilk olarak günü gününe verdiğimiz Kanal İstanbul ihale tarihi geçtiğimiz günlerde Erdoğan açıklayacağız yorumu yapmıştı. Boxer Kanal İstanbul ihale tarihini yine kendisine yakın kanallar tarafından ulaştı.

Kanal İstanbul ihale tarihi Erdoğan'ın doğum gününde!

Başkan Erdoğan, Yüzyılın projesi adını verdiği Kanal İstanbul için, yetkiler bu kadar önem verilen günü Erdoğan'ın doğum gününde ihale açma kararı aldı. Başkan Erdoğan'a doğum günü hediyesi olarak düşünülen tarih 26 Şubat 2020! 

Erdoğan'a doğum günü sürprizi!


Başkan Erdoğan'a doğum gününde Kanal İstanbul ihalesini yapmak istedikleri duyuruldu. Erdoğan, bir TV kanalında yaptığı açıklamalarda; 

Çöp dağlarını kaldırdıklarını, o zaman vahşi depolama olduğunu, kendilerinin vahşi depolamadan modern depolamayı geçtiklerini ifade eden Erdoğan, hava kirliliği nedeniyle gazetelerin maske dağıttığını anımsattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cezaevine girdiğinde 1 milyon 250 bin haneye doğal gazı ulaştırdıklarını ancak görevi devralırken bu sayının 50 bin hane olduğunu dile getirerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
"Ümraniye'de çöp dağı patladı, 39 vatandaşımız orada öldü. Onun için çöp, çukur, çamur diyoruz. Sadece bu değil ki CHP yönetimi yerelde, yolsuzluk var, yokluk var, yasaklar var. Bu CHP zihniyetinin tanımıdır. İşte bunların tam aksine bizim yerel yönetimdeki belediyecilik ruhumuzdur. Bu da yaptıklarımızdır. O günden bugüne attığımız adımlar ortada. En basitinden Allah rahmet etsin, merhum Demirel ile 1. köprü, merhum Özal'la 2. köprü, biz üçüncü köprüyü yaptık. Ama bir de 'Biz denizin altına yine girmiyoruz' dedik. Marmaray'ı denizin altına yaptık. 'Sadece raylı sistem olmaz, lastikli sistem için de Avrasya Tüneli'ni yapalım.' dedik. Bir de Avrasya Tüneli'ni yaptık. Denizin altında da Avrupa ve Asya'yı tüp geçitlerle iki şekilde birbirine bağladık. Bu AK Parti'nin yerel yönetimdeki ruhudur. Osmangazi Köprüsü aynı şekilde ve düşünün şimdi İstanbul-İzmir arası 3 saat 15 dakikaya düşecek. Çanakkale Köprüsü de devam ediyor. Şu anda hızla devam ediyor. Kanal İstanbul'la ilgili olarak inşallah bu yıl içerisinde ihalesini yapacağız. Projeler vesaire hazır durumda. O da İstanbulumuza ayrı bir zenginlik katacak. Bir de üç katlı hat. Lastikli iki, raylı bir kat. Kanal İstanbul adeta Suveyş, Panaman'dan sonra dünyada çok daha farklı bir proje olarak hazırlandı. Proje muhteşem. İnşallah her iki tarafıyla ayrı bir zenginlik katacak ve tabii planlı bir yapılanmanın da olacağı bir proje olduğu için İstanbulumuza ayrı bir güzellik katacak.

Kanal İstanbul için ihale tarihi 26 Şubat 2020'de yapılması bekleniyor. Net tarih yayınlanır yayınlanmaz sizlerle olacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR