Kanal İstanbul projesi başlıyor! Ekrem İmamoğlu müjdeyi verdi

Kanal İstanbul projesi için İbb büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan flaş açıklama. Ekrem İmamoğlu Esenler Otogarı ziyaretinde Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuştu.

Kanal İstanbul projesi başlıyor! Ekrem İmamoğlu müjdeyi verdi
Yayın Tarihi: 18.07.2019 18:04:00

Kanal İstanbul projesi için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan flaş sözler... Ekrem İmamoğlu, bugün Esenler Otogarı ziyaretinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ekrem İmamoğlu açıklamalarına göre Kanal İstanbul projesi, Esenler Otogarı'ndan sonra yapılacak.

Kanal İstanbul projesiyle ilgili daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan da kararlı konuşmuş ve İstanbul'un silüetini değiştirecek, mega proje Kanal İstanbul'un mevcut ekonomik şartlarda yapılacağını ilan etmişti. Kanal İstanbul'la ilgili bir açıklama da Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. 

KANAL İSTANBUL PROJESİ YAKINDA BAŞLIYOR İHALE YAPILACAK

Yerel yönetimle merkezi idarenin eş-güdümlü, uyum içerisinde çalışması gerektiğini her seferinde ifade eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesinde ilgili bakanlıklar ve Cumhurbaşkanı ile Kanal İstanbul projesi sürecinde ortak hareket edileceğini ilan etti. Kanal İstanbul projesi, Esenler Otogar modernizasyonundan sonra start alacak ve ihaleye çıkacak.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR