Kante Kupayı İstemeye Utandı

Fransa'nın görünmez kahramanı Kante'nin mahçupluğu törene damga vurdu.

Kante Kupayı İstemeye Utandı
Yayın Tarihi: 16.07.2018 13:06:00

Fransa, Hırvatistan'ı mağlup ederek kupaya uzandı. Rusya'da düzenlenen törene beklenmedik yağmur güzel görüntülere sahne oldu. Tarihinde 2. kez kupayı kaldıran Fransa, kutlamaları yağışa rağmen bölmedi.

Turnuvanın favorisi Fransa, kadrosunda ki yabancı asıllı futbolcularla eleştirilsede ülkede bu durumdan rahatsız olan yok. Ancak zaman zaman bazı oyuncular kendini hala geri planda görsede mahçuplukları sosyal medyada paylaşılıyor. Yine öyle bir haberi karşınıza getirelim. 




Chelsea'nin 27 yaşındaki yıldızı N'Golo Kante, turnuvanın görünmez kahramanlarından biri. Fransız orta saha oyuncusu 2018 Dünya Kupası'nda 52 kez top çaldı. Bu istatistikle, son üç Dünya Kupası'nda bir Fransız oyuncunun kaydettiği en yüksek sayıya sahip oldu.

The Sun gazetesinin haberine göre, Fransız oyuncular sahada tek tek kupayla poz verirken Kante, kupayı istemeye utandığı için onun yerine Steven N’Zonzi kupayı istedi ve Kante’ye verdi. Turnuvanın en yetenekli oyuncularında biri olan Kante'nin utangaçlığı gazetelere böyle yansıdı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR