Kardeş Çocukları 4. bölümdeki o hata sosyal medyanın diline düştü

Star TV'nin iddialı yeni dizisi Kardeş Çocukları dün akşam 4. bölümüyle ekranlara geldi. Ancak Kardeş Çocukları 4. bölümde öyle bir hata yapıldı ki o sahne sosyal medyada alay konusu oldu. İşte o sahne:

Kardeş Çocukları 4. bölümdeki o hata sosyal medyanın diline düştü
Yayın Tarihi: 18.02.2019 16:34:00

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Murat Daltaban, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Furkan Andıç, Batuhan Ekşi, Evrim Doğan, Engin Alkan ve Alara Turan'ın paylaştığı Kardeş Çocukları dün akşam 4. bölümüyle ekranlara geldi. 

Yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu Kardeş Çocukları'nın senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor.

Ancak Kardeş Çocukları 4. bölümde öyle bir hata yapıldı ki o sahne sosyal medyada alay konusu oldu. Peki o sahnede ne oldu? İşte detaylar...

Kardeş Çocukları 4. bölümde Umay ile kavga eden Reşat kalp krizi geçirdi. Umay evden çıktıktan sonra yere yığılan Reşat'ı aynı evde yaşamadığı kız kardeşi Lebriz kurtardı.


Umay evden çıkarken villaya gelen ve sanki kendi eviymiş gibi içeriye anahtarla giren Lebriz, ağabeyini kurtardı ama sosyal medyanın diline düştü. Yaşamadığı eve anahtarla giren Lebriz'e çok şaşıran izleyiciler, bu anları sosyal medyada tiye aldı.

"Her evin anahtarı olan Lebriz!", "Lebriz'in içine doğdu heralde!", "Umay'ın arkasına dönüp bakmadığı adamı evde yaşamayan kardeşi kurtardı!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Kardeş Çocukları 4. bölümdeki o anlara esprili yorumlar yaptılar.

İşte Kardeş Çocukları 4. bölümdeki o anlar: 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR